Hirvonen a testat în premieră noul Ford Fiesta RS WRC

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.10.2010
Mikko Hirvonen a testat pentru prima oară noul Ford Fiesta RS WRC cu care va concura în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

BP Ford a demarat programul de teste pentru sezonul următor al Campionatului Mondial de Raliuri cu noul model Fiesta RS WRC, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Paris de la începutul acestei luni.

Dintre cei doi piloţi ai echipei de uzină, Mikko Hirvonen a avut ocazia să evalueze perofrmanta modelului pe parcursul unui test efectuat săptămâna trecută, în timp ce coechipierul său Jari Matti Latvala urca la volan de marţi până joi.

A fost prima ocazie pentru cei doi piloţi să testeze versiunea finală a maşinii cu care Ford spera să întrerupă dominaţia rivalilor de la Citroen în Campionatul Mondial de Raliuri. Anterior, echipa testase intensiv o versiune preliminară bazată pe modelul Ford Fiesta S2000 echipat cu motor aspirat, în locul unităţii turbo de 1.6 litri care va deveni obligatorie în WRC începând de anul viitor.

Via | MaxRally

Comentarii (1)

  • Interesant
    Va fi un sezon 2011 interesant , Mini , Fiesta , DS3 ... toate masini noi , ar putea aparea surprize .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru