Hirvonen: "Lupta pentru titlu este deschisă oricărui rezultat"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.10.2011
Mikko Hirvonen consideră că lupta pentru titlul mondial în WRC este deschisă oricărui rezultat după ce l-a egalat pe Sebastien Loeb în clasamentul general.

Mikko Hirvonen a terminat pe locul patru Raliul Franţei de la finalul săptămânii trecute, însă a fost promovat pe ultima treaptă a podiumului după excluderea lui Petter Solberg, iar acest lucru i-a permis să-l egaleze la puncte în fruntea clasamentului general pe Sebastien Loeb, care a abandonat din prima zi din motive tehnice.

Pilotul echipei Ford anticipează un final de poveste pentru acest sezon în ultimele două raliuri din Spania şi Marea Britanie, mai ales că Sebastien Ogier este pregătit să profite de orice oportunitate, având de recuperat doar trei puncte.

"Este neplăcut să câştigi o poziţie datorită ghinionului unui rival, dar în acest stadiu al sezonului fiecare punct contează. Vom merge în următoarea rundă în Spania ca lideri la egalitate de puncte în campionat şi, cu numai două etape rămase, lupta pentru titlu este cu adevărat deschisă. Vreau să fiu în cea mai bună formă în Spania, iar sezonul se îndreaptă spre un final spectaculos.

Abia aştept", a declarat finlandezul.

Hirvonen a fost foarte aproape să câştige titlul mondial în 2009, când a terminat la un singur punct în spatele lui Loeb. Ulterior, prestaţiile sale au fost lipsite de consistenţă, iar septuplul campion mondial este principalul favorit în Raliul Spaniei, prin prisma celor şase victorii obţinute în carieră în această etapă şi a prestaţiilor bune pe asfalt.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru