Hirvonen: "Solberg poate castiga campionatul"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.03.2010
Mikko Hirvonen considera ca Petter Solberg reprezinta o amenintare in lupta pentru titlul mondial in sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Dupa un inceput dezamagitor in Raliul Suediei, Petter Solberg a revenit in forta in Raliul Mexicului si a incheiat etapa pe locul 2, oferindu-i victoria lui Sebastiaen Loeb dupa ce a condus detasat in prima zi a competitiei.

Performanta norvegianului i-a atras atentia lui Mikko Hirvonen, care crede ca Solberg a devenit unul dintre favoritii la titlul mondial in acest sezon.

"Este adevarat ca pozitia de drum l-a ajutat, dar a obtinut un rezultat bun in Mexic si poate reprezenta o amenintare pentru titlu, asa ca il voi lua in considerare in Raliul Iordaniei", a declarat pilotul echipei BP Ford.

Solberg ocupa in prezent locul 5 in clasamentul general la 23 de puncte in spatele lui Loeb, insa in Iordania va concura cu cea de-a doua masina Citroen C4 WRC achizitionata la inceputul anului si cu un motor de specificatie 2009.

Solberg este unul dintre cei mai experiMentati piloti din Campionatul Mondial de Raliuri, norvegianul cucerind titlul modnial in 2003 inainte ca Sebastien Loeb sa-si inceapa dominatia autoritara asupra competiei.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru