Raliul Iordaniei

Vineri, 22 Aprilie 2011 | WRC

VIDEO: Citroen rememorează victoria lui Ogier din Iordania

Citroen prezintă detalii inedite despre modul în care Sebastien Ogier a câştigat Raliul Iordaniei în faţa lui Jari Matti Latvala.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | WRC

Loeb, intrigat de incapacitatea de a lupta pentru victorie în Iordania

Sebastien Loeb susţine că nu înţelege motivele pentru care nu a fost capabil să lupte pentru victorie în Raliul Iordaniei.
Marti, 19 Aprilie 2011 | WRC

Raikkonen: "Iordania, cel mai bun raliu al meu în WRC"

Kimi Raikkonen susţine că în Iordania a obţinut cea mai bună performanţă de când concurează în WRC. Finlandezul nu va participa la următoarele două etape din Italia şi Argentina.
Sambata, 16 Aprilie 2011 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Iordaniei cu un avans de numai 0.2 secunde!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Iordaniei cu un avans de numai 0.2 secunde în faţa lui Jari Matti Latvala, care a revenit puternic în ultimele patru probe speciale.
Sambata, 16 Aprilie 2011 | WRC

Raliul Iordaniei, PS 13-16/20: Ogier lider, rivalii se apropie

Sebastien Ogier îşi păstrează poziţia de lider în Raliul Iordaniei cu numai patru probe speciale înainte de final, însă Jari Matti Latvala şi Sebastien Loeb au micşorat diferenţa.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | WRC

Raliul Iordaniei, PS 10-12/20: Ogier îşi consolidează prima poziţie

Sebastien Ogier are un avans de peste 30 de secunde în faţa tripletei Sebastien Loeb, Jari Matti Latvala şi Petter Solberg la finalul primei zile din Raliul Iordaniei.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | WRC

Raliul Iordaniei, PS 7-9/20: Ogier câştigă primul duel cu Solberg şi Loeb

Sebastien Ogier este lider în Raliul Iordaniei la finalul primelor trei probe speciale, însă are un avans minim în faţa lui Petter Solberg şi Sebastien Loeb.
Joi, 14 Aprilie 2011 | WRC

Raliul Iordaniei: Petter Solberg, cel mai rapid în Shakedown

Petter Solberg a început în forţă Raliul Iordaniei după ce a stabilit cel mai bun timp în Shakedown desfăşurat pe un traseu cu lungimea de doi kilometri.
Joi, 14 Aprilie 2011 | WRC

Avancronica Raliului Iordaniei: Duel viu intre Loeb şi Ogier la Marea Moartă

Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier îşi vor disputa supremaţia într-un raliu al Iordaniei scurtat cu o zi din cauza problemelor logistice ale echipelor.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | WRC

Prima zi de competiţie din Raliul Iordaniei a fost anulată

Primele şase probe speciale din Raliul Iordaniei, care ar fi trebuit să aibă loc joi, au fost anulate pentru că echipamentele echipelor nu au ajuns la parcul de service din Marea Moartă.
Marti, 12 Aprilie 2011 | WRC

Prima zi a Raliului Iordaniei ar putea fi anulată

Primele şase probe speciale din Raliul Iordaniei ar putea fi anulate din cauza problemelor întâmpinate de echipe la transportul echipamentelor pe mare.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | WRC

Raliul Iordaniei a fost amânat cu o zi din motive logistice

Parcurgerea traseului de recunoaştere pentru Raliul Iordaniei a fost amânată cu o zi din cauza dificultăţilor logistice de transport pentru echipamente şi maşini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | WRC

VIDEO: Imagini spectaculoase cu Raikkonen in Raliul Iordaniei

Automarket va prezinta un rezumat al evolutiei lui Kimi Raikkonen in Raliul Iordaniei, la finalul caruia finlandezul a cucerit primele sale puncte in WRC.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | WRC

Loeb critica tacticile adoptate in WRC

Sebastien Loeb a criticat strategiile adoptate de Citroen si Ford in Raliul Iordaniei pentru a favoriza pozitiile de drum ale pilotilor lor.
Marti, 06 Aprilie 2010 | WRC

Raikkonen, incantat de primele puncte castigate in WRC

Kimi Raikkonen nu si-a ascuns satisfactia pentru castigarea primelor puncte in Campionatul Mondial de Raliuri, dupa ce a terminat pe locul 8 in Raliul Iordaniei.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | WRC

Loeb a castigat Raliul Iordaniei!

Sebastien Loeb a castigat fara emotii Raliul Iordaniei si si-a consolidat pozitia in clasamentul general in fata lui Jari Matti Latvala si Mikko Hirvonen.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | WRC

Iordania PS 14-17/21: Loeb se desprinde in castigator

Sebastien Loeb s-a distantat la aproape 40 de secunde in fata lui Jari Matti Latvala cu numai patru probe speciale inainte de finalul Raliului Iordaniei.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | WRC

VIDEO: Iata cum a abandonat Hirvonen in Raliul Iordaniei

Mikko Hirvonen a abandonat in Raliul Iordaniei dupa ce si-a avariat suspensia fata in urma unui accident suferit in a opta proba speciala din Raliul Iordaniei.
Vineri, 02 Aprilie 2010 | WRC

Iordania PS 11-13/21: Loeb a preluat conducerea

Sebastien Loeb a luat o optiune importanta pentru victorie in Raliul Iordaniei, dupa ce si-a asigurat un avans de aproape o jumatate de minut in fata lui Jari Matti Latvala.
Vineri, 02 Aprilie 2010 | WRC

VIDEO: Rezumatul primei zile in Raliul Iordaniei

Automarket va prezinta rezumatul primei zile de competitie din Raliul Iordaniei, in care Jari Matti Latvala si-a consolidat primul loc in fata rivailor sai.

Tag-uri similare

Citroen, Raikkonen, Loeb, Hirvonen, Latvala, Solberg, Citroen C4 WRC, Petter Solberg, Sordo, Raliul Mexicului
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru