Raikkonen, incantat de primele puncte castigate in WRC

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.04.2010
Kimi Raikkonen nu si-a ascuns satisfactia pentru castigarea primelor puncte in Campionatul Mondial de Raliuri, dupa ce a terminat pe locul 8 in Raliul Iordaniei.

Kimi Raikkonen a avut un debut modest in cariera de pilot de raliuri, abandonand in primele doua etape desfasurate pe zapada in Suedia si pe pietris in Mexic.

Experienta acumulata in startul sezonului i-a permis insa finlandezului sa termine Raliul Iordaniei si, mai mult decat atat, sa castige primele puncte in WRC. Pilotul echipei Citroen Junior este multumit de propria performanta si spune ca are toate motivele sa priveasca cu incredere spre urmatoarea etapa, ce va avea loc in Turcia.

"Inca de la inceput, obiectivul meu a fost sa ajung la linia de sosire a raliului si sunt foarte multumit ca am fost capabil sa fac asta, chiar daca conditiile au fost dificile. Pe parcursul probelor speciale am invatat din ce in ce mai mult, iar increderea mea a crescut. Am ajuns in Iordania cu foarte putina experienta pe pietris, iar acum practic am dublat-o. Incep sa cunosc mai bine masina, dar cel mai important lucru este ca ne-am simtit bine in aceste trei zile. Facem progrese, acesta este motivul pentru care ne aflam aici si sper sa continuam in acelasi mod in etapa urmatoare din Turcia", a declarat campionul mondial al Formulei 1 din sezonul 2007 la finalul raliului.

In urma acestui rezultat, Raikkonen ocupa locul 10 in clasamentul pilotilor cu 4 puncte, la 8 puncte in urma lui Federico Villagra.

Via | WRC

Comentarii (5)

  • @Rai
    Bravo Kimi , tine tot asa ;) Primele puncte ->Primul podium->Prima victorie ... :)
    6 4
  • Raikko
    Bravo Kimi ! Mult succes in Turcia si la toate celelalte etape.Orice ai alege sa faci anul viitor,noi te vom sustine ! :) La prima victorie facem petrecere mare toti fanii :)) Doar in 21 octombrie 2007 s-a mai vazut asa ceva :))
    11 4
  • michelle_b
    Bravo Kimster si la mai multe :)
    10 3
  • sal
    tineo tot asa kimi
    3 2
  • M Gronholm
    kimi
    Sa vedem urmatoarele tonouri Kimi! In Mexic ti-au iesit tare bine!
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru