Prima zi de competiţie din Raliul Iordaniei a fost anulată

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.04.2011
Primele şase probe speciale din Raliul Iordaniei, care ar fi trebuit să aibă loc joi, au fost anulate pentru că echipamentele echipelor nu au ajuns la parcul de service din Marea Moartă.

Raliul Iordaniei, a patra etapă a Campionatului Mondial de Raliuri, va fi mai scurt cu o zi în acest sezon, din cauza problemelor de transport întâmpinate de echipe.

Toate echipamentele au fost transportate cu un vapor care a plecat din Italia şi care a ajuns în portul Haifa din Israel în urmă cu numai câteva ore, din cauza unor probleme succesive la motor şi a unei furtuni care împiedicat nava să acosteze.

Camioanele echipei vor transporta pe şosea echipamentele până la parcul de service al Raliului Iordaniei situat la Marea Moartă, însă vor ajunge la destinaţie cel mai devreme în această după-amiază. Raliul Iordaniei ar fi trebuit să înceapă joi dimineaţă la ora 07:00 cu primele şase probe speciale, însă acestea au fost anulate pentru că echipele nu au posibilitatea de a instala echipamentele în timp util.

Cel mai probabil, joi va avea loc numai Shakedownul şi startul ceremonial, urmând ca startul propriu-zis al raliului să aibă loc vineri. Ruta exactă pe care vor concura piloţii va fi stabilită de echipe şi FIA în cadrul unei întâlniri care va avea loc miercuri la ora locală 19:00.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru