Raikkonen: "Iordania, cel mai bun raliu al meu în WRC"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.04.2011
Kimi Raikkonen susţine că în Iordania a obţinut cea mai bună performanţă de când concurează în WRC. Finlandezul nu va participa la următoarele două etape din Italia şi Argentina.

Kimi Raikkonen a ocupat locul şase în Raliul Iordaniei după ce a pierdut pe final confruntarea cu Matthew Wilson (Stobart Ford) pentru locul cinci.

Pilotul privat care concurează cu Citroen DS3 WRC a avut o prestaţie bună pe tot parcursul etapei, însă o pană suferita în penultima proba specială l-a determinat să termine pe un loc şase.

Totuşi, finlandezul considera că a avut parte de cea mai bună performanţă personală de până acum în WRC, chiar dacă în Raliul Turciei de anul trecut a obţinut locul cinci.

"Am forţat mai mult în acest raliu şi am încercat să fiu mai rapid. Am simţit că am pilotat mai bine. În ultima dimineaţă nu am început prea bine, dar după-amiaza am fost mulţumit. Ok, este păcat că am făcut până, dar mergem înainte acum şi am simţit ca acesta a fost cel mai bun raliu al meu", a declarat el pentru site-ul său oficial.

Conform programului anunţat la începutul sezonul, fostul campion mondial al Formulei 1 nu va participa la următoarele două etape de WRC, care vor avea loc în Italia şi Argentina.

Totuşi, el considera că-şi va menţine ritmul bun din prima parte a sezonului datorită unui test pe care îl va efectua înainte de Raliul Greciei din luna iunie. "Avem un test înainte de el. Nu sunt îngrijorat de diferenţă, asta este, nu am testat deloc pe parcursul iernii", a mai precizat el.

Via | Kimi Raikkonen

Comentarii (1)

  • bravo
    Imi place de el dar ar fi sa revina in formula1
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru