VIDEO: Imagini spectaculoase cu Raikkonen in Raliul Iordaniei

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.04.2010
Automarket va prezinta un rezumat al evolutiei lui Kimi Raikkonen in Raliul Iordaniei, la finalul caruia finlandezul a cucerit primele sale puncte in WRC.

Comentarii (4)

  • ...
    Cu tot respectul, dar parca se misca in reluare in comparatie cu pilotii de top din WRC.
    6 10
  • RAIKONEN
    Revino in F1 , e plictisitor fara tine .
    10 5
  • Kimi
    M-am uitat la toate cursele de F1 din sezonul in curs ( ma rog,din cursa din Malaysia n-am vazut decat vreo 25 de tururi ) si lipseste ceva,lipseste Kimi...Uitandu-ma la calificarile din Malaysia,ma gandeam mereu ce ar fi facut el,ma gandeam ca nu s-ar fi clasat pe locul 19 sau pe 21,ca ar fi fost in primii 10... pacat ca ne gandim doar noi,fanii,altii nu se gandesc.Nu conteaza,trecem si peste asta.asa cum a zis Kimi intr-un post pe un blog, "This ICEMAN doesn't melt! " ! :)
    12 4
  • M Gronholm
    kimi
    Un pilot distractiv, de data asta a ramas cu masina intacta. Intre el si ceilalti piloti de WRC e o diferenta uriasa, daca ma gandesc ca alearga cu cea mai buna masina. Mai bine ramanea sa se dea cu Fiatul, barem aia nu costa asa mult si o poate busi cat vrea.
    5 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru