Raliul Mexicului

Luni, 11 Martie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Mexicului: francezul obține a doua victorie a sezonului

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Mexicului și își trece în cont a doua victorie a sezonului. Locul secund a fost ocupat de estonianul Ott Tanak, pilotul Toyota reușind astfel să-și păstreze poziția de lider în cadrul clasamentului general.
Luni, 13 Martie 2017 | Motorsport

Victorie de povestit nepoților pentru Citroen în WRC: Kris Meeke a făcut slalom printre mașini parcate în drumul spre triumf în Raliul Mexicului

Kris Meeke a câștigat etapa din Mexic a Campionatului Mondial de Raliuri după ce a făcut slalom printre mașini parcate în urma unui derapaj.
Luni, 09 Martie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Mexicului. Tanak s-a scufundat într-un lac cu Ford Fiesta RS WRC

Sebastien Ogier a obţinut în Raliul Mexicului a treia victorie consecutivă, în timp ce Ott Tanak s-a scufundat într-un lac cu un Ford Fiesta RS WRC al echipei M-Sport.
Vineri, 06 Martie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Mexicului

Protagoniştii Campionatului Mondial de Raliuri lasă în urma zăpezile suedeze pentru macadamul mexican abordat prin tuneluri de 300 de metri lungime, dar şi la altitudini de 2.700 de metri.
Joi, 06 Martie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Mexicului - luptă internă la înălţime

Sebastien Ogier vrea să-şi ia revanşa în faţa coechipierului şi liderului clasamentului general Jari Matti Latvala în Raliul Mexicului, acolo unde piloţii concurează la altitudini de 2800 de metri.
Vineri, 21 Februarie 2014 | WRC

Hyundai va utiliza o maşină suplimentară în Raliul Portugaliei

Hyundai a decis să extindă numărul de maşini utilizate în Raliul Portugaliei de la două la trei cu scopul de a acumula cât mai multă experienţă după abandonurile suferite în primele două etape.
Luni, 11 Martie 2013 | WRC

Sebastien Ogier a câştigat detaşat Raliul Mexicului

Sebastien Ogier a câştigat duminică Raliul Mexicului cu un avans de trei minute şi jumătate în faţa lui Mikko Hirvonen. Nici măcar o poartă închisă în drum nu l-a putut opri pe pilotul Volkswagen.
Joi, 07 Martie 2013 | WRC

Raliul Mexicului - începe era post-Loeb în WRC

Raliul Mexicului va marca prima absenţă a lui Sebastien Loeb din Campionatul Mondial de Raliuri după aproape şapte ani, lăsând deschisă lupta pentru titlu după retragerea parţială a francezului din competiţie.
Marti, 13 Martie 2012 | WRC

Loeb: "Este prea devreme să vorbim despre titlu"

Sebastien Loeb insistă că este prea devreme să se gândească la cucerirea celui de-al nouălea titlu mondial în WRC, chiar dacă s-a instalat confortabil în fruntea clasamentului.
Duminica, 11 Martie 2012 | WRC

Loeb a câştigat pentru a şasea oară Raliul Mexicului!

Sebastien Loeb a obţinut duminică a şasea victorie consecutivă în Raliul Mexicului, în timp ce Jari Matti Latvala a a abandonat cu două probe înainte de final după ce s-a rostogolit.
Duminica, 11 Martie 2012 | WRC

Raliul Mexicului, PS 15-20/24: Loeb, la un pas de victorie

Sebastien Loeb şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul Raliului Mexicului, în timp ce Jari Matti Latvala a revenit pe locul trei după ce a deteriorat un pneu în PS 15.
Sambata, 10 Martie 2012 | WRC

Raliul Mexicului, PS 13-14/24: Loeb rămâne lider, Latvala urcă pe 3

Jari Matti Latvala a urcat pe locul 3 după victoria obţinută în PS 13, în timp ce Sebastien Loeb şi-a consolidat poziţia de lider în faţa lui Mikko Hirvonen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 10 Martie 2012 | WRC

Raliul Mexicului, PS 6-12/24: Loeb se desprinde în fruntea clasamentului

Sebastien Loeb are un avans de 11.2 secunde în faţa lui Mikko Hirvonen la jumătatea Raliului Mexicului, chiar dacă a câştigat o singură probă specială din cele şapte ale serii de vineri.
Vineri, 09 Martie 2012 | WRC

Raliul Mexicului, PS 2-5/24: Hirvonen şi Loeb luptă pentru victorie

Mikko Hirvonen şi Sebastien Loeb sunt despărţiţi de numai 0.6 secunde în fruntea Raliului Mexicului în ceea ce tinde să devină o luptă internă pentru o victorie Citroen.
Vineri, 09 Martie 2012 | WRC

Raliul Mexicului, PS 1/24: Solberg, cel mai bun timp

Petter Solberg ocupă prima poziţie în Raliul Mexicului la finalul primei probe speciale de vineri seara, însă are un avans minim în faţa lui Sebastien Loeb şi Mads Ostberg.
Vineri, 09 Martie 2012 | WRC

Solberg, cel mai rapid în calificările din Raliul Mexicului

Petter Solberg a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Mexicului şi i-a devansat pe rivalii de la Citroen, Mikko Hirvonen şi Sebastien Loeb.
Joi, 08 Martie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Mexicului: Regele Loeb luptă pentru păstrarea coroanei

Sebastien Loeb a câştigat ultimele cinci ediţii ale Raliului Mexicului şi speră să-şi conserve dominaţia pe un traseu uşor schimbat faţă de anii trecuţi. Cum vor reacţiona însă rivalii francezului?
Miercuri, 07 Martie 2012 | WRC

VIDEO: Ford trece de la zăpada din Suedia la căldura din Raliul Mexicului

Ford se pregăteşte să lase în urmă zăpezile din Suedia şi Norvegia pentru căldura sufocantă din Mexic în raliul de WRC de la sfârşitul acestei săptămâni.
Marti, 14 Februarie 2012 | WRC

FIA va anunţa în această săptămână cine va transmite WRC în 2012

FIA susţine că este foarte aproape să semneze un contract pentru asigurarea transmisiei TV globale pentru WRC în 2012. Speculaţiile indică SkySports drept câştigător.
Luni, 30 Ianuarie 2012 | WRC

Un echipaj feminin va concura în WRC la clasa PWRC

Ramona Karlsson şi copilotul Miriam Walfridsson vor forma un echipaj 100% feminin în clasa PWRC din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri.

Tag-uri similare

Ford, Citroen, video, Raikkonen, Loeb, Hirvonen, Ogier, Latvala, Solberg, avancronica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru