FIA va anunţa în această săptămână cine va transmite WRC în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 14.02.2012
FIA susţine că este foarte aproape să semneze un contract pentru asigurarea transmisiei TV globale pentru WRC în 2012. Speculaţiile indică SkySports drept câştigător.

Federaţia Internaţională de Automobilism a dezvăluit că este la numai câteva zile distanţă de anunţarea unui parteneriat pentru asigurarea transmisiunilor TV pentru Campionatul Mondial de Raliuri pentru sezonul 2012.

După ce Raliul Monte Carlo a fost transmis de Eurosport, iar cel din Suedia de Motors TV pe baza unui contract cu postul finlandez Filmworks, organizatorii celorlalte raliuri au fost informaţi să înceteze negocierile cu posturilor locale de televiziune. Potrivit declaraţiilor lui Jarmo Mahonen, preşedintele Comisiei WRC din cadrul FIA, forul mondial este în discuţiile finale pentru semnarea unui contract pentru producţia TV a raliurilor.

"Televizarea ar trebui să fie ok. Nu pot intra în detalii, dar lucrăm la planurile pentru a avea o distribuţie centrală şi ar trebui să dezvăluim acest planuri în următoarele zile. Cel mai important lucru este distribuţia TV şi păstrarea posturilor TV. Obiectivul este să găsim foarte rapid un sistem pentru distribuţia centralizată a imaginilor", a precizat el pentru publicaţia britanica Autosport.

Mahonen a refuzat să confirme cine va fi partenerul FIA pentru WRC, însă săptămâna trecută au apărut informaţii potrivit cărora postul britanic de televiziune SkySports este interesat să transmită competiţia în sezonul 2012 începând cu Raliul Mexicului.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru