Hirvonen vrea să câştige raliurile din Japonia şi Marea Britanie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.09.2010
Mikko Hirvonen are ca obiectiv să câştige etapele din Japonia şi Marea Britanie pentru a ajuta Ford să cucerească trofeul constructorilor în WRC.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Mikko Hirvonen a ieşit matematic din lupta pentru titlu, întrucât are un deficit de 105 puncte în clasament fată de liderul Sebastien Loeb.

Totuşi, finlandezul este determinat să facă tot posibilul să-şi ajute echipa să lupte pentru titlul constructorilor, considerând că are şanse să se impună în etapele din Japonia şi Marea Britanie.

"Ford are încă o şansă să câştige titlul constructorilor, aşa că avem nevoie de victorii. Dar ar fi grozav să terminăm sezonul cât mai bine după problemele pe care le-am avut. Au mai rămas patru raliuri şi ştiu că pot câştiga Raliul Japoniei şi Raliul Marii Britanii. Mă voi lupta cu adevărat pentru asta", a declarat finlandezul în cadrul unui preview pentru Raliul Japoniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Optimismul pilotului BP Ford este justificat de performanţele obţinute anterior în Raliul Japoniei. Hirvonen a câştigat ultimele două ediţii ale Raliului Japoniei, care au avut loc în sezoanele 2005 şi 2008.

Via | MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru