Hirvonen vrea să-şi apere victoria obţinută în 2009 în Finlanda

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.07.2010
Mikko Hirvonen îşi propune să obţină a doua victorie consecutivă în Raliul Finlandei, după succesul repurtat anul trecut.

Mikko Hirvonen a efectuat săptămâna trecută o sesiune de teste de două zile alături de BP Ford, pentru a pregăti în mod corespunzător Raliul Finlandei.

Pilotul finlandez este determinat să obţină victoria în etapă din propria sa tara, cu atât mai mult cu cât trebuie să-şi apere succesul din sezonul precedent, când a reuşit să-l învingă pe Sebastien Loeb.

"Au fost multe lucruri bune pe care le-am învăţat la test, aşa că sunt incitat de raliu. Aştept cu nerăbdare să-mi apăr victoria de anul trecut, pentru că vreau să păstrez titlul în Finlanda. Să-ţi aperi titlul în raliul de acasă cu siguranţă aduce mai multă pasiune în cadrul evenimentului", a declarat Hirvonen în cadrul unui preview pentru Raliul Finlandei.

Spre deosebire de sezoanele precedente, Raliul Finlandei se va desfăşura pe parcursul a numai două zile, urmând să se încheie în seara de sâmbătă. Hirvonen este încântat de această perspectivă, considerând că victoria ar putea fi decisă în acest caz chiar în ultima probă specială.

"Formatul de două zile va fi interesant.

Recent, ultima zi de duminică a conţinut puţini kilometri şi rezultatul era decis efectiv de ceea ce se întâmpla în precedentele două zile. Cu numai două zile în acest an, lupta pentru victorie ar putea continua până în ultima probă specială a raliului", a mai precizat el.

Raliul Finlandei va avea loc în perioada 29-31 iulie.

Via | BP Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru