Hyundai a efectuat primul test european cu i20 WRC

de Daniel Popescu
Luni, 17.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai i20 WRC, modelul cu care constructorul sud-coreean va concura în Campionatul Mondial de Raliuri din 2014, a avut parte de primul test european.

Hyundai a anunţat la Salonul Auto de la Paris din luna septembrie că intenţionează să concureze în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2014 cu o maşină bazată pe modelul i20, însă de atunci sud-coreenii nu au mai anunţat niciun fel de progres în cadrul programului.

Situaţia s-a schimbat însă recent când Hyundai a organizat primul test din Europa cu Hyundai i20 WRC, iar evenimentul a avut loc pe un circuit de teste ADAC din apropiere de Frankfurt. Un purtător de cuvânt al constructorului sud-coreean a explicat că Hyundai a vrut să demonstreze prin acest test că este determinată să participe în WRC peste numai doi ani.

Urmareste Automarket
"Am vrut ca povestea să continue.
Am realizat că nu s-a mai întâmplat nimic de la Paris şi de aceea am vrut să organizăm totul pentru a aduce maşina în Europa şi pentru a arăta ce am făcut şi direcţia în care ne îndreptam. Aceasta este o modalitate de a ne arăta devotamentul pentru Campionatul Mondial de Raliuri"
, a precizat el.

Hyundai va oferi informaţii suplimentare despre dezvoltarea lui i20 WRC cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din lună martie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru