Ken Block va concura în trei raliuri din WRC în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.02.2012
Ken Block a confirmat că va concura în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2012 cu un program redus format din etapele din Mexic, Noua Zeelandă şi Finlanda.

Ken Block a dezvăluit vineri planurile pe care le are pentru sezonul 2012 al sporturilor cu motor. Conform aşteptărilor, cascadorul american a decis să-şi reducă dramatic prezenţa în Campionatul Mondial de Raliuri comparativ cu ultimele două ediţii, când a luat startul în şapte şi, respectiv, opt etape.

În schimb, în 2012, Block va concura doar în Raliul Mexicului din luna martie, Raliul Noii Zeelande din iunie şi Raliul Finlandei din august. Decizia a fost luată ca urmare a extinderii prezenţei în alte competiţii de raliuri din lume, el urmând să participe la 19 raliuri de pe tot globul pe parcursul acestui an.

"Sunt încântat să am un program atât de divers în acest an. În acelaşi timp, sunt încântat că, deşi particip la întregul sezon din Global RallyCross, am găsit loc pentru trei raliuri din WRC în programul meu, precum şi alte raliuri în America şi Canada. Nu cred că există un alt pilot care să concureze în atât de multe campionate şi să se implice şi în proiecte grozave precum Gymkhana Five şi Gymkhana World Tour", a declarat americanul.

Via | WRC

Taguri: Ken Block, WRC

Comentarii (1)

  • fuck off block
    dupa ce rrepeti un truc de 100 de ori iti iese. In WRC nu ai avut timp de repetitii :)
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru