Kimi Raikkonen va concura în NASCAR

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.03.2011
Kimi Raikkonen va concura în NASCAR începând din vara acestui an cu propria sa echipă, însă va participa în paralel şi în Campionatul Mondial de Raliuri.

Kimi Raikkonen este pe cale să facă o mutare surprinzătoare în carieră în lumea sporturilor cu motor: după ce a devenit campion mondial în Formula 1 în 2007 şi a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri începând din 2010, finlandezul îşi va încerca norocul şi în NASCAR, Campionatul de Turisme din America de Nord.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia finlandeză Turun Sanomat, Raikkonen va concura cu propria sa echipă Ice 1 Racing în seria dedicată camionetelor înainte de a participa în seriile Nationwide şi Sprint Cup.

"Aştept cu nerăbdare să mă familiarizez cu lumea din NASCAR, competiţie pe care o urmăresc de mult timp. Ştiu că este o competiţie foarte dificilă, dar iubesc spiritul de curse al americanilor şi mă simt grozav să fiu implicat în asta. Evident, va fi foarte provocator şi foarte amuzant pentru mine", a declarat el pentru sursa citată.

Debutul lui Raikkonen este aşteptat pentru vara acestui an, însă până în prezent nu a stabilit maşina pe care o va pilota în competiţie.

El va fi sprijinit la echipă de Foster Gillett, implicat anul trecut în conducerea unei alte echipe de NASCAR şi a cărui familie a deţinut în coproprietate clubul de fotbal britanic FC Liverpool.

Chiar dacă va participa în NASCAR începând din acest an, Raikkonen îşi va respecta programul şi în Campionatul Mondial de Raliuri, acolo unde pilotează tot pentru Ice 1 Racing cu un Citroen DS3 WRC.

Via | Autosport

Taguri: Nascar, Raikkonen

Comentarii (68)

  • Aoleo se duce de rapa ce a fost Kimi odata!
    30 13
  • NeoGalaxy
    Beyond My Fear
    Nu stiu ce treaba are stirea de mai sus cu Formula 1...
    23 18
  • Eee.. s-au gandit ca Raikkonen a fost in F1.
    10 9
  • de parca Marinescu ar avea vreo legatura...
    13 15
  • buna
    o sa se umple de bani,daca va castiga curse acolo sau va fi intre fruntasi!E incredibil de solicitant NASCAR-ul!
    Apropo,stiti ca incepand de anul acesta,va fi si un roman in NASCAR?Il cheama Claudiu david.
    16 15
  • ?
    sa lase prostiile sa vina in f1
    11 4
  • mi-e dor de kimi in F1!
    14 17
  • Andreea
    totusi, ce legatura are cu actuala F1?
    O stire ca personal nu ma intereseaza. Nu are legatura cu F1, mai ales ca fanii acestui pilot chiar sustineau cu putere ca Formula 1 nu are valoare iar finlandezul nu mai are sens sa se murdareasca in mocirla F1. Atunci..drum bun in Nascar!
    6 13
  • Pacat
    O stire trista care confirma faptul ca nu va mai fi vazut la bordul unei masini in F1.
    12 6
  • Kimi e acum ca un copil ai carui parinti au un magazin de jucarii si el isi poate alege ce vrea cand vrea. Ma bucur ca va concura in Nascar. Sper sa-l vad si in ROC si LM. Dar cred ca ar avea o sansa reala la titlu in Champ Car. E mult mai aproape de ce inseamna F1 decat WRC sau Nascar.
    12 3
  • Bishuc
    Personalitate si libertate
    Kimi n-a fost doar unii dintre cei mai rapizi si talentati piloti ai Formulei 1, a fost si este un nonconformist, un om liber si culisele, politicianismul stupid al presei din Formula 1 il plictiseau. Ii doresc noroc si-l voi regreta mereu. Kimi face parte din categoria pilotilor precum: Stirling Moss, Jaky Ickx, Giles Villeneuve
    16 4
  • @ bishuc, desi nu imi place Kimi si imi pare un copil rasfatat si plin de aere, comentariul tau este primul comentariu pro Kimi care imi place si care face sens. M-ai facut sa imi schimb un pic parerea despre Kimi. hats off!
    9 2
  • Bishuc
    @Ioi
    Actuaqlii piloti sunt foarte talentati dar sunt produse de consum acceptati pentru un circ al reclamelor. Stirling Moss, Giles Villneuve si Kimi (mai sunt) au personalitate. Despre ei se pot face scenarii de film la care s-ar duce toata lumea. Desi sunt talentati n-as scrie un scenariu despre Prost, Senna ori Scumacher. Ii admir foarte mult pe pista dar nu sunt interesanti ca oameni. De multe ori legenda lor este artificiala, pentru consum
    10 3
  • corect partial, dar si Senna, Prost sau Shumi sunt (a fost ) pasionati si plini de personalitate, probabil ca in cazul lui Shumi si al lui Prost pasiunea a fost inlocuita de alte interese. As descrie pilotii enumerati de tine mai degraba ca pasionati si spirite libere :) ceea ce nu e un lucru deloc rau.

    Nu cred ca putem spune ca legenda lui Senna a fost una artificiala :)
    7 1
  • Bishuc
    @Ioi
    M-am referit la complexitatea, varietatea vietii lor de oameni, "viata de zi cu zi". Sunt fan Scumi, imi placea viata lui "particulara", razboiul lui cu jurnalistii dar abia acum, la revenire, la confruntarea cu propria glorie in conditii nefavorabile mi se pare exceptional. Prost, cand a revenit si a ajuns iar campion mondial, a avut o masina super. Si Boc ar fi castigat titlul cu acel Williams
    7 2
  • Zic ca e ok!
    Dca o face inseaman ca isi doreste asta. Nu cred ca il preseaza ceva. Atunci e ok. El nu a fost niciodata un "sportiv de performanta" dornica sa acumuleze trofee peste trofee. Asa cum nu a fost un foarte mare impatimit de formula 1 (desi a ajuns campion mondial). Cred ca ii place mai degraba sa demonstreze ca poate pilota bine in diverse tipuri de curse si pe bani cat mai frumosi. Cumva, se distreaza pe bani. Nu cred ca i-ar displacea sa revina in F1 , dar numai daca se poate lupta la varf si pe bani buni. El nu este ca Schumi, dispus sa munceasca sezoane intregi pentru a demonstra ceea ce deja a demonstrat. ( Pentru el e pierdere de timp) Ori o noua provocare, ori eventual reeditarea unei mai vechi performante. O veche provocare, reluata de la 0 nu e genul lui. Asa cred. Eu ii tin pumnii si ma intreb unde as putea urmari in conditii cat mai bune, cursele la care el va participa.
    6 1
  • Bishuc
    @lol
    Am o disputa inchipuita aici pe site si imi mai trimit ovatii, felicitari etc. din cand in cand. Imi sta in fire. Daca nu ma aplauda nimeni, atunci de ce sa nu o fac eu?
    3 4
  • Bishuc
    Gherila
    Afirmatia anterioara nu imi apartine
    5 1
  • @bishuc
    esti printre putinii oameni care citesc stirile de pe acest site si care cu bun simt si argumente logice m-a facut sa imi schimb parerea despre ceva/cineva. Apreciez asta mai mult decat crezi.
    1 1
  • Bishuc
    Sa fie spre bine
    Nu fac decat sa impartasesc din experienta mea in speranta unui dialog in care cu totii sa invatam mai multe din si despre Formula 1
    1 2
  • Bishuc
    V-ati prins nu-i asa? Acum joc rolul unui cunoscator intr-ale F1, mai ales aerodinamica.
    2 2
  • janick
    Are mari sanse...
    ...in F1 Champ, cu conditia sa intre-n joc! (Cu tot respectul pentru tot ce a facut in F1; sunt convins ca nu-i este cu nimic mai rau nici acum).
    1 0
  • @bishuc
    Am citit si recitit comentariile; foarte interesante puncte de vedere, pe care le respect. N-am fost fan Kimi, dar sunt convins ca, tot nonconformismul sau ar fi fost de bun augur (bine venit) in F1 (vezi Renault, desi-l admir pe Nick; sa nu pomenesc echipe din coada clasamentului!!! Mult succes Kimi, in ceea ce faci! Ma bucur de coment de "buna clasa" pe forum ca cele semnate Bishuc!
    3 2
  • hai ca m-am dat pe spate cu asta "comm de buna clasa". Eu zic sa facem un concurs cu lauda de sine. Castiga Bishuc, are experienta, stie d-astea.
    1 2
  • Bishuc
    Pace si prietenie
    Bravooooo. Imi place atitudinea. Ura furioasa si intoleranta prin intermediul careia se judeca piloti si echipe este trista. Sa-i lasam pe "contras", microbistii din fotbal sa-si dea cu ranga in cap. Ei se simt bine cand sunt internati la urgenta, sunt mandrii... In formula 1 viyiunea trebuie sa fie mai "aristocratica", mai eleganta. Tehnologia Formula 1 presupune rafinament, rafinamentul presupune toleranta si umor...
    2 2
  • Bishuc
    Nonconformism
    Cand am zis "Bravo" m-am referrit la idee... Nonconformismul lui Kimi ar fi facut bien pentru Formula 1. Exceleeeeent! Asa e. El avea alte traiectorii indiferent de "traiectoriile ideale". Pentru stilul de pilotaj in Formula ! plecarea oricarui Kimi este o mare pierdere
    4 3
  • Bishuc
    Complexe
    Exista un participant ca creeaza confuzie si deruta in comentariile noastre. Probabil ca are complexe de inferioritate. De aici agresivitatea continua. Oricum face rau cu aceste interventii pe blog. O fi expert in IT. Dar cei ca el ori ca ei vor distruge calitatea acestui blog si chiar blogul...
    2 3
  • Bishuc
    Foarte interesant si banal privind agresivitatea pe internet
    Smecherul care a facut comentariu' cu "V=ti prins, nu-i asa?" face rau blogului nu stiu cati administratori sunt pe acest site si cati pirati. Oricum au probleme de personalitate (De fapt Io este pswiholog specializat in limbaje si comunicare. N-am vrut s-o zic dar se pare ca trebuie).... Sunt un banal om, pasionat de Foemula 1... Inca nu parasesc site-ul si blogu' Oarecum ie tari vesel....
    2 2
  • Kimi
    Sunt fan Kimi am recunoscut-o mereu nu am de ce sa ma ascund. Consider ca in capul lui Formula 1 numai exista adica ce sa mai faca sa mai castige titluri a castigat unul ii ajunge .Prefera noi provocari cum ar fi si asta. Consider ca in actuala Formula 1 situatia e mai buna ca Kimi sa nu fie in ea. Pentru lucrurile numai sunt asa cum au fost se pe bune baza mai mult pe castig pe bani. Era Kimi Raikkonen a fost o trecere de la dominatia Schumacher la schimbarea de regulamente si de aparatia unor echipe (gen RBR) care au aparut peste noapte in lumea buna a F1. Daca Massa e tratat asa cum e probabil ca daca la Ferarri ar fi fost echipa Kimi-Alonso Kimi era poate pilotul dezvataj (oricum cei de la Ferarri nu l-au placut niciodata mereu ziaristi il atacau practic nu le placea stilul lui , le place genul Alonso care spune mereu ca Ferarri e tare si mare) daca ar fi mers in2009 in locul lui Button la McLaren nu cred ca s-ar fi inteles cu Lewis (desi Kimi a fost unul din ,,copii'' lui Ron Denis cred ca Lewis reprezinta acuma principala solutie practic Lewis . Iar cred ca ii era poate bine daca mergea la Mercedes GP din punct de vedere al relatei cu echipei si al coechipierului si al echipei, dar acolo nu l-ar fi avantajat masina si cerintele pe care le are. Practic la finalul 2009 Formula 1 nu seamana cu cerintelele preferintele lui Kimi si asa decat sa fie un jalon a preferat sa experimenteze noi experiente pentru care il apreciez speram ca cel putin sa il mai vedem un an in Formula 1 pentru fani sai sa isi aduca aminte de clipele frumoase petrecute in fata TV-ului la cursele lui. Oricum are o tarie de caracter si il felicit si are personalitate si cred ca daca va reveni va reveni pentru motivele scrise mai sus.
    9 2
  • @Bishuc consider ca ai viziuni pareri despre Formula 1 foarte bune insa cred ca din invidie unii useri isi atribuie niste comentarii pe numele tau. Asa ca nu stiu cand un comentariu iti apratine tie , consider ca cel mai bine ar fi sa iti faci cont pentru a stii cand esti tu, pentru ca iti pateaza imaginea chestii de mai sus .
    4 1
  • Bishuc
    @Crisztian - sunt inocent in bloguri dar nu sunt inofesiv
    Recunosc ca am intrat deschis si fara agresivitate pe acest blog. Am crezut ca ie o taclala intre prietenii pasionati de Formula 1. Am nevoie de ceva timp sa iau o decizie dar recunosc ca am fost luat prin surprindere de securism si agresivitate. Multumesc tuturor care m-au incurajat sa comunicam. Formula ! exista si fara mafioti stupizi. Imi c er iertare, sunt doar surprins nu speriat. Inca o data multumesc prietenilor invizibili, adevaratilor oameni preocupati pe bune de Fenomenul social Formula 1 si de Aerodinamica (Sic!) Cer scuze pentru deranjul balacelii
    3 2
  • @bishuc
    Kimi seamana cel mai mult cu James Hunt, daca e sa facem comparatii cu pilotii din generatiile trecute, sau de ce nu cu Giuseppe Campari, unul dintre cei 4 mari italieni din anii '30, dara asta doar in punct de vedere al firii sale nonconformiste din afara circuitului.Eu il consider urmasul de drept, mai talentat, dar si mai capricios al lui Mika Hakkinen, un pilot care in ziua lui se putea bate si chiar il putea bate de la egal la egal pe Schumacher(remember Spa 2004 sau Suzuka 2005, victorii ale caror valoare n-a fost atinsa de niciuna dintre victoriile pilotilor actuali)
    8 1
  • Bishuc
    Talentele
    Ai vazut ce frumos e cand mai multi oameni talentati se confrunta. Au fost momente frumoase....
    3 2
  • @bernd Totusi ce masina avea McLaren in 2004 spre deosebire de Ferarri o masina ca si cum compari azi Mercedes GP cu Red Bull. Oricum cursele numai au acelasi farmec fara The King of Spa
    1 0
  • kimi 2007
    http://www.youtube.com/watch?v=uU8TnuUQeng
    1 0
  • @jon Multumesc pentru el , am mai vizualizat multe insa pe acesta nu lam gasit, anul 2007 a fost unul dintre cele mai frumoase din istoria F1 si cel mai frumos din viata mea.
    1 0
  • Bishuc
    Pasiune
    Pacat ca echipele depind doar de management si cum ne dorim noi. Inchipuiti-va pe Gigi Becali la McLaren ori Ferrari (La Ferrari este Domenicali)... Ce frumos ar fi sa fie frumos...
    2 1
  • Bishuc
    La groapa
    Pentru Formula 1 sa-l ingropam pe Kimi. Sa traim in prezentul competitional. Oricum ApacheF1 m-a atentionat ca in Formula 1 nu exista aerodinanica, distributie desmodronica, suspensie pull si push roada... Apache si gasca lui m-au avertizat ca in Formula 1 exista Miki Alexandrescu si FANII. Asa ca ar fi mai bine sa n-am pareri si opinii. Ca ei fanii este desteptii
    3 3
  • @ Bischuc Te inteleg dupa parerea mea imi place sa fac schimb de pareri cu oameni mai varsta ca mine care au mai multe experienta in materie F1 decat mine , iar eu imi spun parerea mea de tanar. Asa ca iti recomand sa iti faci cont doar asa poti lua parte si la F1 Champ
    1 1
  • Bishuc
    @Crisztian / Okey
    Da-mi timp. Mai am si alte treburi. Deocamdata trec, silit, in "silentio stampa". Batranetea mea nu ie atat de rapida in reactii
    0 2
  • Bishuc
    @Crisztian
    Ai grija ca nu sunt un dependent de internet si sunt bou in materie de internet. Ca batranel am nevoie de cineva care sa ma traverseze strada... Okey.... Stiu multe si sunt intersat de pasionat de aerodianmica chiar daca pe acest blog sunt luat la misto.... Pot tine si cursuri de scurgerea fluxurilor, de aerodinamica, de hidrodinamica, de Kinetica... Batranii este tare increzuti.... Nu crezi.... Felicitari pentru fler si bun simt.... Aleluia!
    2 4
  • Bishuc
    ca veni vorba de complexe ce spuneti de astea cu care ma confrunt eu. Sunt complexe ceva mai complexe .... m-a condamnat lasitatea sa nu pot posta inregistrat (am id si inca de mult .... stiu, stiu acu' ma dau nou p-acilea), sa nu pot fi sincer in opinii. Problema este ca imi este rusine cu idolul meu din F1, tot astept sa faca mare branza. Cand nu face (si nu prea face) stau ascuns si militez pentru pace pe stadioane. Astept clipa in care sa iasa soarele si pe strada idolului meu ca sa ma pot desfasura dupa plac .... cam ca pe stadioane. Deci ustura, ustura rau ca nu imi da odata idolul suportul moral sa "ies pe stadion". Nasol tare sa depinzi de asta.
    1 3
  • Bishuc
    Impostura
    Afirmatia anterioara nu imi apartine. Cineva e suparat si n-are ce face. Strambele, fitilele, tentativele de intimidare nu folosesc la nimic... Oricum e cam incoerent ce-i acolo
    1 1
  • Bishuc
    revin cu o rectificare
    impostura am adus-o eu la cel mai inalt rang.
    nu exista intimidare pe net
    mi-a citit cineva caracterul mai de iepuras, si nu mai reusesc sa scap indiferent de rolul pe care-l joc.
    0 2
  • @Bishuc
    fa-ti cont si nu te mai lamenta ca o baba. Atat timp cat ai aceasta solutie simpla la indemana nu o sa-ti planga nimeni de mila. E gratis.
    1 2
  • Bishuc
    Neo OK
    Nu ma lamentez. Am fost luat prin surprindere. În viata de zi cu zi iti poti alege interlocutorii, ii vezi in ochi....E primul blog in care m-am inscris si am reactionat ca un novice. Am sa-ti ascult sfatul
    1 1
  • Bishuc
    Pace si prietenie
    ma caracterizeaza sa indemn la pace cand sunt in corzi. Ei, nu eu direct ci alonsito. Dar ma afecteaza direct. Deci sunt adeptul pacii si al argumentelor din cele spuse cu "deci... deci..." si ochelarii pe nas. Dar nu ma luati in seama ca nu ma tine mult. Am exprimentat in nenumarate randuri pacea si prietenia fata de Ham Ham.
    1 1
  • http://www.youtube.com/watch?v=04G8bwhw6eI&feature=related
    2 0
  • Bishuc
    Probleme
    Cel care isi ascunde agresivitatea sub logo-ul meu are probleme serioase. Dar oricat de turbat e, sunt interesat de stilulu lui. Demential!
    1 1
  • ce agresivitate vezi Bisho? Te simti urmarit de agresivitatea agresorilor agresivi? Si-ti mai si place sa te vaiti ca o muiere .... traiesti asa de periculos .....
    0 4
  • Fenomenul Mavric!
    se repetă în fenomenul Bishuc,
    Ce "malefic"... :)
    Bishuc1 și Bishuc2, de nu este și Bishuc3, la fel ca Mavric1 și Mavric2.
    Faptul interesant, Mavric primea minusuri și când vorbea lucruri bune; Bishuc este mai pozitiv.
    2 1
  • Bishuc
    @coman_norbert Rugaminte
    Te rog imi poti spune in ce consta "fenomenul Mavric"? Sunt debutant pe bloguri dar vreau sa invat. Banuesc ca eu sunt Bishuc 1. Nu mai sunt sigur...
    1 1
  • @coman
    acest "debutant pe bloguri" este acelasi mavric, tech_nick, bishuc, nelu98 si multi altii. Are de asemenea si user inregistrat. Acum joaca rolul unui batranel pacifist bun cunoscator al fenomenului F1, mai ales "din punct de vedere aerodinamic". Asta pana ii da curajul Alonso sa iasa din anonimat.
    @bishuc
    Ti s-a dat solutia. Te inregistrezi. Dar .... nu o faci .... la ce bun, ai deja cont.
    0 1
  • @Neo
    Cam asta sugerez și eu :)
    Dar discret.
    Nu afirm acest fapt ca pe un Adevăr ultim, doar am o bănuială.
    0 1
  • @Neo
    Mama ce de chestii si suspiciuni. Am cont altfel nu stiu cum as fi putut starni (fara sa mi-o doresc ) atatea valuri. O sa intru si pe F1Champ dar sunt inghesuit cu timpul si am nevoie sa ma dumiresc...
    0 1
  • Reactii exagerate si de neinteles
    Ipoteza ca "Toeria Conspiratiei" este stimulata si de Internet se pare ca se verifica. Inteersant....
    0 1
  • Review
    Ati fost ca intr-o piesa de teatru rotita in jurul temei Raikkonen dar axata spre mutiplapersonalitate Bishuc in variantele ei:

    Bishucu batranel care se chinuie sa treaca strada
    si Bishucul 2 care tot ii face piedica.

    Dupa care am fost informati cu detalii in legatura cu reactiile cerebrale care i-au motivat pe cei doi Bishuci:

    - unu pare a fi un Alonzist deghizat in pacifist care incearca de zori sa ne explice areodinamica in formula 1 in schimb noi trebuie sa ne decidem daca-l ajutam sa treaca strada internetului.

    - iar celalalt banuiesc ca e vreun Meclarist Hamanist care tot ii face piedica si ii ridica fesul de pe ochi pentru a ne arata noua ca nelegitima lui intruziune sub acelas nume de Bishuc are un scop nobil.

    Ce mai Willam Shakespeare e copil

    in concluzie raboiul Alonso Hamilton a devenit unul teatral sub auspiciunile noului nas flexibil de la RBR, care desi mai putin legal ii arunca pe fanii celor doi sa joace teatru cu fesul pe fata.

    In fine razboiul a fost nobil cu interventii bine venite pe un forum civilizat de formula 1, ceva istorie ceva cultura a aratat ca o batatilie in surdina cu mainile la spate pe podiumul de la Atheneul Roman.
    3 0
  • Final deschis
    Mama a plecat. Te rog continua comentariu' imi place. Are valore chiar daca nu a nimerit-o. Ma doare picioru' de la role...
    0 1
  • p. Scriptum
    Nu vreau sa explic nimanui nimic. Tre' sa intru pe alt site ori sa il fac pe al meu. Nu stiu cum dar balacarealea ie un sfetnic bun
    0 1
  • Richar al III-lea
    Apropos de Shakespeare. Se pare ca m-am confruntat cu Richar al III-lea... Aoleu, ce ma doare picioru'...
    0 1
  • Erata
    Richard nu Richar
    0 1
  • DISPUTE
    va urmaresc si va citesc pe toti de mai bine de 3luni.Bravo!!!Sa continuati disputele ca si pana acum in purul stil becalist!Formula 1 nu e fotbal si cu atat mai mult nu e divizia A sau cum se numeste acum.Daniel de azi ati inceput sadati titlurile articolelor ca si Realitatea TV.Pacat.Formula1 este unul din cele mai scumpe ,antrenante si frumoase sporturi.Pe toti cei care va balacariti va rog sa mergeti sa vedeti live o cursa,sa vedeti cum fani Ferarri,McLaren sau Red Bull nu se injura ca cei de la Steaua Dinamo sau Rapid.Apoi va rog sa scrieti pe blog.Daniel te acuz direct ca tu intretii aceasta stare conflictuala permanenta si nu faci lumea sa inteleaga fenomenul,dar tie iti convine ca doar aveti postari si subiecte de scandal.
    2 0
  • Buuun. Deci ai facut cont. Acum ramane sa il si folosesti pentru ca nu este prima data cand faci asta. Ai mai fost cel putin un user care se vaita ca i se dubleaza nick-ul, isi face cont si ...... gata, dispare in cateva zile cel mult. Foarte probabil ca este vorba de acest personaj "nou pe bloguri".
    Deci Bishuc inregistrat are doua variante:
    1) dispare complet aparand cu alt nick anonim
    2) mai posteaza sub contul Bishuc rareori ca, chiar sa ramanem cu impresia ca nu a mintit nicio clipa ....

    Oricum, ceea ce este in comun la cele doua puncte este ca Mavric, tech_nick, Bishuc si cum s-o mai numi va reapare pe aici, DAR cu un alt rol. Si tot el face pe psihologul ......
    0 1
  • Paranoia
    M-am logat. Sunteti ciudati. N-am mintit
    0 1
  • @Bishuc
    reciteste pct. 1 si 2!
    - deci noul obiectiv este sa convingi ca nu esti tu .... . Spor la treaba!
    0 1
  • Obiective
    Cum sa va conving io ca nu sunt "io" daca sunt io si altcineva s-a folosit de io-ul meu? Mai am si alte obiective. Pe cine-l duce capu' o sa priceapa ca sunt io, pe cine nu, nu. Oricum a fost o aventura psihiatrica interesanta. Cand o sa termin ce am de terrminat o sa citesc si punctele alea.
    0 0
  • Imperialu'
    Ma descurc binisor cu io-ul meu. Nu doresc sa fiu BULA IMPERIALU;
    0 0
  • Am o datorie la Kimi
    Presiunea tembela a jurnalistilor din Formula 1 l-au elimitat pe Kimi. Pe aceasta stire despre Kimi am gasit aceeasi situatie, Dar IO nu ma duc in NASCAR-UL internetului pe chestia asta.... Sa se stie...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru