Kubica vrea să concureze în weekend într-un raliu din Italia!

de Daniel Popescu
Vineri, 07.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica speră să concureze la sfârşitul acestei săptămâni în Raliul Ronde Gomitolo di Lana din Italia. Singura incertitudine este dacă maşina rezervată polonezului va fi gata de start.

Robert Kubica, pilotul care a suferit un grav accident într-un raliu din Italia în luna februarie a anului trecut, ar putea reveni în sporturile cu motor la sfârşitul acestei săptămâni, la numai câteva săptămâni după ce a efectuat un test secret cu Ford Fiesta RS WRC.

Fostul pilot de Formula 1 al echipei Renault este înscris pe lista participanţilor la Raliul Ronde Gomitolo di Lana din Italia, însă prezenţa sa nu este incertă din cauza stării sale de sănătate, ci a maşinii pe care acesta o va pilota.

Kubica a aranjat să concureze la volanul unui Subaru Impreza WRC, însă până în prezent maşina nu este pregătită pentru evenimentul care va avea loc pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică.

Urmareste Automarket
În cazul în care nu va putea concura la sfârşitul acestei săptămâni, Kubica are deja şi o variantă de rezervă, întrucât va concura tot în Italia în Raliul San Martino di Castorzza din perioada 15-16 septembrie.

Presa internaţională speculează că polonezul este tentat să urmeze o carieră în raliuri în cazul în care va fi apt din punct de vedere medical, în ciuda faptului că acesta şi-a câştigat notorietatea în Formula 1.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • M-as bucura enorm sa-l mai vad pe Kubica intr-un pilotand intr-un mare premiu de F1. Ar merita-o din plin. Insa nu inteleg de ce tot se incapataneaza sa piloteze in raliuri.
    2 2
  • Kamrocgos
    Poate ca e o provocare psihologica pentru el sa concureze intr-un raliu, dupa ce tot un raliu aproape l-a lasat fara brat; daca reuseste sa il termine cu succes pe asta, ar putea capata mai multa incredere in sine. Sau poate ca vede raliurile ca pe un pas intermediar inainte de a face un test cu o masina de Formula 1.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru