Lista participantilor in Raliul Mexicului

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.02.2010
Cascadorul american Ken Block este principala noutate de pe lista finala a pilotilor care vor lua startul in Raliul Mexicului din luna martie.

Federatia Internationala de Automobilism a publicat vineri lista completa a pilotilor inscrisi in Raliul Mexicului, a doua etapa din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Lista cuprinde numele obisnuite ale campionatului, dar si prezenta in premiera a lui Ken Block.

Asa cum era de anticipat, capul de afis al este tinut de Mikko Hirvonen, liderul clasamentul general, in timp ce Jari-Matti Latvala va fi al doilea pilot care va puncta pentru echipa BP Ford. Citroen Racing va miza pe serviciile lui Sebastien Loeb si Dani Sordo, in timp ce Kimi Raikkonen si Sebastien Ogier vor concura pentru Citroen Junior.

Stobart Ford i-a nominalizat drept piloti pe Henning Solberg si Matthew Wilson, urmand sa concureze cu numai doua echipaje, spre deosebire de cele 5 utilizate in Suedia.

Ken Block va debuta oficial in WRC la volanul unei masini Ford Focus RS WRC, in timp ce fostul campion mondial Petter Solberg va concura cu propria echipa la volanul unui Citroen C4 WRC. O alta prezenta notabila este cea a argentianului Federico Villagra, care va pilota sub culorile echipei Munchi's.

Raliul Mexicului revine in calendarul competitional al WRC dupa o absenta de un an si va marca aniversarea a 100 de ani de la Revolutia Mexicana si 200 de ani de la cucerirea independentei. Competitia se va desfasura in perioada 4-7 martie.

Via | WRC

Comentarii (2)

  • :(
    Hmmm...ma mir ca nu concureaza Block pe Impreza WRC
    0 0
  • MaxSp33d
    @mr_wizard
    Pentru ca a schimbat subaru pe ford. Si in Rally America nu mai concureaza pe imprezza ci pe o fiesta. In curand o sa apara un video GYMKHANA pilotand fiesta...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru