Loeb a terminat pe podium cursa din campionatul francez de turisme

de Daniel Popescu
Marti, 30.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a ocupat locul trei la volanul unui McLaren MP4-12C în ultima cursă a sezonului din campionatul francez de turisme Sebastien Loeb a participat la finalul săptămânii trecute la ultima etapă a sezonului 2012 din campionatul francez de turisme.

Nonuplul campion mondial din WRC a urcat la volanul unui McLaren MP4-12C pe care l-a împărţit cu pilotul francez Gilles Vannelet, iar performanţele nu au întârziat să apară.

Francezul a terminat cele două curse ale etapei pe locul trei şi a fost la volan în ultimul stint al celei de-a doua curse, atunci când are fi putut termina pe doi dacă nu ar fi fost întârziat la ultima intrare la boxe.

La finalul competiţiei, Loeb a admis că motivul pentru care a concurat într-o cursă pe circuit a fost posibilitatea de a avea o nouă experienţă în lumea sporturilor cu motor, mai ales că experienţa sa în cursele de GT este limitată.

Urmareste Automarket
"Ce îmi place la cursele de competiţie este că niciodată nu poţi să fii sigur că vei câştiga.
Practic este ca şi cum ai începe totul de la zero, iar asta este foarte distractiv"
, a declarat el pentru site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri.

Loeb va reveni în WRC în weekendul 9-11 noiembrie, atunci când va avea loc în Spania ultimă etapă a sezonului 2012. Francezul şi-a adjudecat deja titlul mondial.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru