Loeb admite că nu mai este interesat de raliuri

de Daniel Popescu
Luni, 08.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a admis că va participa la Raliul Argentinei la solicitarea celor de la Citroen şi că este interesat mai mult de sezonul complet din FIA GT.

Sebastien Loeb şi-a redus semnificativ programul în Campionatul Mondial de Raliuri în acest sezon, care include acum doar patru dintre cele 13 etape.

Pilotul echipei Citroen a participat recent la o sesiune de teste pentru Raliul Argentinei, însă a admis că principala sa preocupare din acest sezon este competiţia de turisme FIA GT, acolo unde concurează cu program complet la volanul unui McLaren MP4-12C.

"Am efectuat un test înainte de Raliul Argentinei. Nu am mai pilotat pe macadam de la un test efectuat în Ţara Galilor la sfârşitul anului trecut. Mi-a luat ceva timp să mă acomodez, dar până la sfârşit m-am simţit mai bine. Argentina este în programul meu la sfârşitul lunii aprilie. Este un raliu care îmi place, iar cei de la Citroen mi-au cerut să îl fac pentru că este important pentru brand. Obiectivul meu este să câştig câteva puncte, dar sincer să fiu mă concentrez mai mult pe programul de curse pe circuit şi în special pe participarea în FIA GT", a declarat nonuplul campion mondial.

Urmareste Automarket
Loeb a dezvăluit că îşi propune să participe în cursa de 24 de ore de la Le Mans în 2014, după ce a trebuit să renunţe la ediţia din acest an din cauza bugetului limitat.

"Aşa cum ştiţi, am decis să nu participăm la European Le Mans şi la Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Am vrut să participăm în ambele competiţii. Totuşi, după retragerea unui partener, nu am mai avut bugetul necesar. Nu este o problemă majoră pentru mine şi este un proiect cu care vom continua în 2014", a adăugat el.

Via Best of Rally Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru