Loeb, cel mai rapid în calificările pentru Raliul Spaniei

de Daniel Popescu
Joi, 08.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Spaniei după ce i-a devansat pe Evgeny Novikov şi Mikko Hirvonen.

Sebastien Loeb va avea oportunitatea să-şi aleagă primul poziţia pe drum în prima zi din cadrul Raliului Spaniei, după ce pilotul echipei Citroen a stabilit cel mai bun timp în sesiunea de calificări.

Francezul susţine că a obţinut această performantă fără să forţeze prea mult, întrucât nu crede că decizia cu privire la poziţia pe drum ar fi fost fundamental diferită dacă termină sesiunea pe locurile trei-patru.

"Nu am forţat foarte, foarte mult pentru a face cel mai bun timp în această dimineaţă, dar până la urmă s-a întâmplat. În această dimineaţă mă gândeam că nu ar fi o diferenţă foarte mare dacă aş fi fost primul, al doilea, al treilea sau al patrulea care alege poziţia pe drum", a explicat el.

Urmareste Automarket
Loeb a fost cu numai 0.146 secunde mai rapid decât Evgeny Novikov, în timp ce coechipierul său Mikko Hirvonen a terminat pe locul trei.

La ultimul raliu de WRC cu echipa de uzină, Ford a ocupat doar locurile patru şi cinci în calificări prin Jari Matti Latvala şi Petter Solberg, urmaţi de Thierry Neuville pe locul şase şi favoritul publicului local, Dani Sordo, pe locul şapte.

Ceremonia de start pentru Raliul Spaniei va avea loc la Barcelona, iar primele şase probe speciale sunt programate pe parcursul zilei de vineri.

Comentarii (1)

  • WRC-C4
    Sparge-i !!!...bravo Loeb !
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru