Loeb evită să spună dacă i-ar ceda o victorie lui Hirvonen în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.05.2012
Sebastien Loeb a evitat să spună dacă ar fi de acord să-i permită lui Mikko Hirvonen să câştige un raliu în 2012 dacă ar primi un astfel de ordin de echipă din partea şefilor Citroen.

Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen erau despărţiţi de numai 2.1 secunde la jumătatea Raliului Argentinei, însă fanii au fost privaţi de o luptă directă după ce Citroen i-a interzis pilotului finlandez să-şi atace coechipierul.

Şeful Yves Matton susţine că decizia ar fi fost luată chiar dacă Hirvonen era liderul clasamentului general.

"I-aş fi cerut lui Loeb să încetinească. Pentru campionatul constructorilor nu am de ales decât să fac asta. Pentru mine nu există nicio diferenţă dacă este Loeb sau Hirvonen în frunte. Am nevoie de titlul constructorilor şi de un pilot campion mondial, dar nu am niciun nume pentru cine trebuie să fie acesta", a declarat el.

Totuşi, atunci când a fost întrebat dacă ar accepta un ordin de echipă prin care să renunţe la lupta pentru victorie, Loeb a avut un răspuns evaziv. "Ce pot să spun? Cu siguranţă este frustrant pentru Hirvonen, dar echipa este cel mai important lucru", a declarat el.

În plus, nici Hirvonen nu este încrezător că Loeb va accepta un eventual ordin de echipa care să-l favorizeze direct pe finlandez.

"Vom vedea", au fost singurele sale cuvinte.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • acesta nu e sport
    ehhhhhh... ar fi bine ca echip sa aiba cite un pilot!
    5 1
  • E usor sa spui ca echipa e cea mai importanta atunci cand beneficiezi de tratament preferential,dar mi-ar placea ca cei doi piloti Citroen sa aiba parte de tratamentul de care are parte celalalt.Sa vad atunci ce mai spune Sebi.Pana atunci,bafta amandorura!Doi piloti excelenti,sper sa ne incante si pe mai departe.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru