Loeb: "Nu voi uita curând accidentul din Australia"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.09.2011
Sebastien Loeb este încă marcat de accidentul suferit în Raliul Australiei, însă speră să-şi ia revanşa printr-o victorie în etapă din ţara sa natală.

Sebastien Loeb a ratat oportunitatea de a-şi consolida poziţia de lider în clasamentul general în urma accidentului suferit în Raliul Australiei, când s-a rostogolit cu Citroen DS3 WRC în urma unei clipe de de neatenţie.

Chiar dacă ulterior a câştigat patru puncte la finalul raliului, septuplul campion mondial admite că accidentul va rămâne pentru mult timp în memoria sa.

"Raliul Australiei va rămâne în amintirea mea, dar nu într-un mod pozitiv. A început cu o rostogolire, a continuat cu accidentul lui Sebastien Ogier şi le-am dat mult de muncă fantasticilor noştri ingineri. Zilele au părut lungi până în ultima probă specială, care s-a încheiat cu ordine de echipă. Am avut parte şi de raliuri mai uşoare", a declarat francezul.

Totuşi, Loeb îşi concentrează întreaga atenţie spre Raliul Franţei, care la fel ca şi anul trecut va vizita localitatea în care s-a născut. El speră într-un rezultat pozitiv care să-i sporească şansele la titlul mondial.

"Acum aştept cu nerăbdare raliul din Alsacia.

Aşteptările vor fi foarte mari şi sper să fie în regulă. Bineînţeles, va fi la fel de dificil ca anul trecut când am câştigat raliul şi campionatul, dar sper să obţinem un rezultat bun pentru fani", a adăugat el.

Loeb are un avans de 15 puncte în clasamentul general în faţa lui Mikko Hirvonen cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru