Loeb, precaut înaintea Raliului Argentinei

de Daniel Popescu
Marti, 30.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb sugerează că va avea un raliu dificil în Argentina la sfârşitul acestei săptămâni, întrucât nu a mai concurat pe macadam de la sfârşitul anului trecut.

Sebastien Loeb va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri cu ocazia Raliului Argentinei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Chiar dacă şi-a demonstrat din plin abilităţile prin victoria de la Monte Carlo şi locul doi din Suedia, nonuplul campion mondial rămâne precaut în privinţa performanţelor pe care le poate obţine, întrucât nu a participat la raliurile pe macadam din Mexic şi Portugalia.

"Cu excepţia unei zile de teste, nu am mai pilotat pe macadam de la Raliul Spaniei din 2012, aşa că nu ştiu cum mă voi simţi pe primele probe speciale din Argentina. Cred că poţi să-ţi pierzi ritmul destul de repede şi de aceea sunt precaut în privinţa şanselor mele. Nu pot nega că m-am îndepărtat destul de mult de raliuri şi mă concentrez pe viitor. Acest program redus este o metodă bună de a continua să concurez pentru Citroen, dar nu sunt la fel de bine pregătit ca Mikko Hirvonen, Dani Sordo şi ceilalţi băieţi", a declarat el.

Urmareste Automarket
În plus, Sebastien Ogier a câştigat pentru Volkswagen trei dintre cele patru etape ale sezonului, devenind astfel principalul favorit la titlul mondial în acest sezon.
Loeb susţine însă ca Citroen a înregistrat progrese în etapă din Portugalia şi speră să demonstreze acest lucru şi în Argentina.

"Nu a fost uşor pentru că Citroen a înfruntat un rival care a combinat nivelul ridicat de performanţă cu fiabilitatea unei maşini de clasa mondială. Dar sezonul nu este încă terminat. Am văzut că Citroen DS3 WRC a fost mai rapid în Portugalia decât în Mexic, iar asta sugerează că echipa face progrese", a adăugat el.

După etapa din Argentina, Loeb va mai concura în WRC doar în Raliul Frantei din luna octombrie.

Via WRC

Comentarii (1)

  • Diferentele tehnice ale masinilor dintre primii 3 constructori sunt nesemificative. Adevarata diferenta o fac pilotii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru