M-Sport: "Kubica poate câştiga etape de WRC în 2014"

de Daniel Popescu
Joi, 23.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Malcolm Wilson, şeful echipei M-Sport, consideră că Robert Kubica are abilitatea de a câştiga etape de WRC în acest an după ce la Monte Carlo a avut "cel mai bun debut pe care l-am văzut vreodată".

Esential 2 probe speciale a castigat Robert Kubica in Raliul Monte Carlo
Robert Kubica concurează în acest an în Campionatul Mondial de Raliuri la clasa principală pentru M-Sport, echipa privată care utilizează Ford Fiesta RS WRC.

În Raliul Monte Carlo, etapa de debut a sezonului, polonezul a impresionat după ce a fost cel mai rapid în primele două probe speciale şi a avut un avans de peste o jumătate de minut în faţa rivalilor.

Prestaţia l-a impresionat pe Malcolm Wilson, şeful M-Sport, chiar dacă Kubica a abandonat în a doua zi a competiţiei în urma unui accident. Britanicul susţine că a fost cel mai bun debut pe care l-a văzut la propria echipă şi anticipează victorii din partea lui Kubica pe parcursul acestui sezon.

A fost cel mai impresionant debut pe care l-am văzut din partea cuiva care a venit la echipă. Cu siguranţă are potenţialul de a lupta pentru victorie.

Malcolm Wilson
Sef M-Sport
"Ce a făcut Kubica a fost incredibil.
Să fie lider în Raliul Monte Carlo a fost cel mai impresionant debut pe care l-am văzut din partea cuiva care a venit la echipă. Nu a fost vorba doar de poziţia de lider, ci şi de avansul după a doua probă, în special în acest condiţii meteo. A fost unul dintre cele mai dificile raliuri la Monte Carlo. Da, a făcut o greşeală, dar a avut ghinion. Cu siguranţă are potenţialul de a lupta pentru victorie"
, a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Kubica va avea în acest an un program complet în Campionatul Mondial de Raliuri cu M-Sport, după ce anul trecut a câştigat titlul la clasa WRC alături de Citroen.

▶ Robert Kubica - de la ratarea carierei în Formula 1 la campion în raliuri în mai puţin de trei ani

Via Autosport

Comentarii (4)

  • iceman
    a castigat la clasa WRC 2
    3 0
  • Asta doar daca tripleaza nr de masini din parcul auto, la cate face zob. :))
    Pana una alta, oricine poate merge tare, ideea e sa mai si termine cursa intreg.
    5 4
  • Nu are alta posibilitate numai sa impinge tare cit poate, altfel nu prea poate urca in primii ,
    Si McRae a avut accidente la gramada , dar totusi a fost campion :)
    Daca te apuci de ralliu este necesar sa mergi tare , o sa ai accidente dar o sa accomodezi , altfel o sa devii ca multi piloti din tara :D
    1 0
  • Pacat ca a avut acel accident stupid, putea fi un potential rival in F1 pentru oricare piloti in acest sport, are "sange" de balcanic si stofa de pilor de curse.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru