Mads Ostberg va concura cu Ford Fiesta RS WRC în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.11.2010
Mads Ostberg a confirmat că va concura în sezonul 2011 al WRC cu o maşină Ford Fiesta RS WRC furnizată de M-Sport.

Mads Ostberg a luat decizia de a renunţa la maşinile Subaru cu care a concurat până în acest an în Campionatul Mondial de Raliuri, considerând că a venit momentul oportun să facă trecerea la rivalii de la Ford.

Norvegianul a luat această decizie după ce a testat Ford Fiesta S2000 în două dintre ultimele etape ale acestui sezon, fiind mulţumit de comportamentul maşinilor pe care se bazează Ford Fiesta RS WRC.

"M-am bucurat să pilotez Ford Fiesta S2000 în Franţa şi Germania şi sunt foarte bucuros că mi s-a oferit oportunitatea să pilotez noul Fiesta anul viitor. Ştiu că anul viitor concurenţa va fi puternică, aşa că mă simt norocos că am ajuns la această înţelegere între M-Sport şi Adapta (n.r - echipa lui Ostberg). Nu am experienţa de lucru cu o echipă mare precum M-Sport, dar au fost foarte profesionişti şi primitori. Sunt foarte încântat de această înţelegere şi aştept cu nerăbdare anul viitor", a declarat Ostberg.

Norvegianul este considerat unul dintre piloţii cu potenţial în WRC, însă limitele maşinilor Subaru l-au împiedicat să obţină rezultate bune.

Situaţia se va schimba însă odată cu utilizarea maşinilor Ford, potrivit lui Malcolm Wilson, şeful M-Sport. "Ostberg s-a adaptat la mediul echipei în Germania şi, cu noul regulament tehnic care vine, simţim că este momentul potrivit pentru el să facă un nou pas în dezvoltarea sa ca pilot", a precizat el.

Via | RallyBuzz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru