Mini a finalizat ultimul test inainte de debutul in WRC

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.04.2011
Mini a efectuat in Spania ultima sesiune de teste inainte de revenirea in Campionatul Mondial de Raliuri, programata pentru Raliul Italiei ddin luna mai.

MINI a incheiat cu succes ultima sesiune de teste desfasurata in luna aprilie ca parte a pregatirilor pentru campania din Campionatul Mondial de Raliuri.

Dani Sordo si Kris Meeke, cei doi piloti ai echipei de uzina, au evaluat caracteristicile noului Mini WRC in Spania, intr-un decor asemanator cu cel pe care il vor intalni si in Raliul Italiei, acolo unde Mini isi va face revenirea oficiala in WRC. Potrivit directorului tehnic Dave Wilcock, testele au decurs foarte bine, motiv pentru care echipa este increzatoare inaintea startului campaniei din acest sezon.

"Masina este acum in specificatiile complete pentru WRC si de aceea a fost important ca Dani si Kris sa testezxe in conditii similare cu cele pe care le asteptam in Sardinia. A fost un program accelerat de dezvoltare pe parcursul caruia am fortat in mod constant limitele. Vom vedea cat de buni suntem cand ne vom lupta cu concurenta in Sardinia", a declarat Wilcock.

La randul sau, Sordo a fost multumit de experienta acumulata in Spania la volanul lui Mini WRC.

"Testul din Spania a fost grozav", a precizat el.

Raliul Italiei, prima etapa a sezonului in care Mini va concura la clasa WRC in 2011, va avea loc in perioada 5-8 mai.

 

Via | Mini Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru