Neuville crede că poate lupta pentru victorii în WRC

de Daniel Popescu
Joi, 08.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Thierry Neuville este impulsionat de locul doi obţinut în Raliul Finlandei şi consideră că are posibilitatea de a lupta pentru victorii în WRC.

Esential 91 de puncte a obtinut Neuville in sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri
Thierry Neuville a obţinut sâmbătă cea mai bună performanţă din carieră în Campionatul Mondial de Raliuri, după ce a obţinut locul doi în dificila etapă din Finlanda.

Pilotul echipei M-Sport este încântat de rezultat, mai ales că a avut o luptă spectaculoasa cu coechipierul său Mads Ostberg, cu care a făcut rocada între locurile doi şi trei de nu mai puţin de şapte ori pe parcursul evenimentului.

"Nu mă pot simţi decât bine. Eu şi copilotul Nicolas Gilsoul am făcut o treabă foarte bună. Am fost încrezător după ultimele rezultate şi am fost capabili să luptăm pentru a vedea până unde putem merge. Am găsit un ritm bun între a pilota şi a forţa. Uneori trebuie să fim atenţi să nu suferim o pană, noi am avut una, dar am reuşit să trecem peste asta", a declarat belgianul pentru site-ul oficial al WRC-ului.

În urmă acestui rezultat, Neuville a urcat pe locul doi în clasamentul general cu 91 de puncte, fiind la egalitate cu Jari Matti Latvala.

El este încrezător că, dacă va continua în acest ritm, va avea oportunitatea de a lupta pentru victorii, însă admite că Sebastien Ogier va fi dificil de învins.

"Este posibil, dar cred că Ogier trebuie să aibă probleme. Aştept cu nerăbdare primul raliu pe asfalt din Germania. Am concurat acolo de două ori, dar trebuie să văd cum se comportă Ford Fiesta RS WRC şi dacă putem găsi setări bune. Dacă fac asta, atunci este posibil să luptăm cu cei de la Volkswagen şi Citroen", a adăugat el.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru