Opţiunile lui Loeb pentru 2012: Citroen, VW sau Le Mans

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.08.2011
Sebastien Loeb va decide în maxim două săptămâni dacă va rămâne la Citroen în 2012, dacă va pleca la Volkswagen sau dacă va concura în Le Mans Series alături de Peugeot.

Sebastien Loeb traversează o perioadă prolifică în Campionatul Mondial de Raliuri după ce a obţinut în Finlanda a patra victorie din acest sezon şi şi-a consolidat poziţia în clasamentul constructorilor.

Acest lucru îl determină să-şi regândească strategia pentru viitor, după ce iniţial afirmase că 2011 va fi ultimul său sezon în Campionatul Mondial de Raliuri. Prima opţiune a septuplului campion mondial este să rămână la Citroen, însă acesta admite că ar putea pleca la un alt constructor sau chiar să se reorienteze spre Le Mans Series.

"Cei de la Citroen aşteaptă un răspuns, aşa că voi decide într-o săptămână sau două. Voi decide dacă stau la Citroen, dacă rămân în raliuri, dar cu alţii, sau dacă mă retrag pentru a face alte lucruri. Un lucru este sigur: voi continua să pilotez", a declarat el citat de publicaţia Eurosport.

În cazul în care va părăsi Citroen, singura sa opţiune în WRC va fi Volkswagen, care va concura în competiţie abia din sezonul 2013 cu noul Polo R.

Într-o astfel de situaţie, francezul ar putea opta pentru un sezon în Le Mans Series alături de Peugeot, echipă condusă de şeful de la Citroen Racing, Olivier Quesnel, înainte de a reveni în WRC în 2013 la constructorul german.

Via | Eurosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru