Ostberg va concura pentru Stobart Ford WRC în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 12.01.2011
Mads Ostberg a fost confirmat că unul dintre piloţii echipei Stobart Ford în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Stobart Ford a anunţat miercuri că pilotul norvegian Mads Ostberg va fi unul dsintre piloţii de bază ai echipei în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

În vârstă de 23 de ani, Ostberg va fi unul dintre cei doi piloţi nominalizaţi să câştige puncte în clasamentul constructorilor pentru Stobart. El este încântat de oportunitatea oferită şi este încrezător că-şi va demonstra calităţile încă de la prima etapă, care va avea loc în Suedia.

"Aştept cu nerăbdare acest sezon şi startul cu Raliul Suediei este ideal. Am câştigat primul meu raliu în Suedia, am debutat în WRC în Suedia, am câştigat prima probă specială în WRC în Suedia - ce poate fi mai bine decât să-mi încep cariera la Ford în Suedia şi să fiu pilotul nominalizat pentru puncte? Sunt încântat să fac parte din echipa Stobart Ford", a declarat el.

Ostberg îl va avea drept copilot pe suedezul Jonas Andersson şi va fi coechipier cu Henning Solberg şi Matthew Wilson, care au concurat pentru Stobart şi în sezonul precedent.

Ostberg a debutat în WRC în sezonul 2006 şi a concurat până în prezent numai cu Subaru Impreza WRC, iar anul trecut el a efectuat etapele din Germania şi Franta la volanul unui model Ford Fiesta S2000.

În cele cinci sezoane de WRC, norvegianul a obţinut 26 de puncte, dintre care 18 numai în ultimul an.

Via | M-Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru