Pilotii din WRC vor face o demonstratie de raliuri pe strazile din Porto

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.04.2010
Cei mai importanti piloti din WRC vor participa la o demonstratie de raliuri pe strazile din Porto cu o saptamana inainte de Raliului Portugaliei.

Raliul Portugaliei din acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri va fi precedat de un eveniment demonstrativ menit sa sporeasca popularitatea competitiei in Peninsula Iberica.

Cu o saptamana inainte de a sasea etapa din WRC, cei mai importanti piloti vor lua parte la o demonstratie de raliuri ce va avea loc pe strazile din Porto. Evenimentul se va desfasura pe un traseu special amenajat cu o lungime de 950 de metri in jurul primariei orasului si va include mai multe sicane, precum si zone pentru burn-out-uri.

Evenimentul este programat sa se desfasoare in dupa-amiaza zilei de 23 mai, iar printre pilotii care ii vor incanta pe fanii raliurilor din Porto se numara sextuplul campion mondial Sebastien Loeb, Petter Solberg, Mikko Hirvonen, Dani Sordo, Jari Matti Latvala sau Nasser Al-Attiyah.

De asemenea, o prezenta inedita va fi si cea a lui Kimi Raikkonen, cunoscut pentru dorinta de a ramane cat mai departe de ochii presei la astfel de evenimente.

Via | RallyBuzz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru