Raliul Portugaliei

Joi, 30 Aprilie 2020 | Motorsport

Ediția din acest an a Raliului Portugaliei a fost anulată: Campionatul Mondial de Raliuri s-ar putea relua în luna iulie în Kenya

Organizatorii Raliului Portugaliei au anunțat că ediția din acest an a fost anulată. Inițial, etapa din Portugalia era programată în intervalul 21 - 24 mai. Totodată, etapa din Italia (4-7 iunie) a fost amânată, ceea ce înseamnă că actuala ediție a Campionatului Mondial de Raliuri s-ar putea relua în Kenya în 16 iulie.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Motorsport

Noutăți în Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Portugalia și Sardinia au fost amânate

Reprezentanții FIA au anunțat că etapele din Campionatul Mondial de Raliuri programate în Portugalia și Sardinia vor fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Iniția, etapa din Portugalia a fost programată pentru finalul lunii mai, în timp ce Raliul Sardiniei ar fi trebuit să înceapă în 4 iunie.
Luni, 03 Iunie 2019 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Portugaliei: Thierry Neuville și Sebastien Ogier au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Portugalia. Aceasta a fost a treia victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Thierry Neuville, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Ogier.
Luni, 25 Mai 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Portugalei. Marco Tempestini, triumf la clasa Production Cup

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Portugaliei după ce a făcut faţă presiunii exercitate de Kris Meeke şi, în ultima zi, de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier. Marco Tempestini a tiumfat la categoria Production Cup din cadrul clasei WRC 2.
Vineri, 22 Mai 2015 | WRC

Cinci motive să urmăreşti Raliul Portugaliei

Raliul Portugaliei va strânge 100.000 de spectatori pe o singură probă specială şi propune un nou Ford Fiesta RS WRC, dar şi culori noi pentru Citroen DS3 WRC.
Vineri, 15 Mai 2015 | WRC

Kubica va concura în Raliul Portugaliei cu un Ford Fiesta RS WRC furnizat de M-Sport

Robert Kubica va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri cu ocazia Raliului Portugaliei. Polonezul va concura cu un Ford Fiesta RS WRC furnizat de M-Sport.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | WRC

Ogier a dominat Raliul Portugaliei, iar Hirvonen a obţinut primul podium pentru M-Sport

Sebastien Ogier a câştigat fără emoţii Raliul Portugaliei pentru Volkswagen, iar podiumul a fost completat de Mikko Hirvonen (M-Sport) şi Mads Ostberg (Citroen). Jari Matti Latvala (Volkswagen)şi Robert Kubica (M-Sport) s-au numărat printre piloţii care au suferit accidente.
Joi, 03 Aprilie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Portugaliei - momentul adevărului

Raliul Portugaliei este considerat primul eveniment al sezonului de WRC care evidenţiază adevărata valoare a piloţilor. România va fi reprezentată la categoria WRC Junior de Simone Tempestini, care va concura cu un Citroen DS3 R3.
Vineri, 21 Februarie 2014 | WRC

Hyundai va utiliza o maşină suplimentară în Raliul Portugaliei

Hyundai a decis să extindă numărul de maşini utilizate în Raliul Portugaliei de la două la trei cu scopul de a acumula cât mai multă experienţă după abandonurile suferite în primele două etape.
Miercuri, 11 Decembrie 2013 | Motorsport

ERC va oferi trei trofee suplimentare în funcţie de suprafaţa pe care se desfăşoară raliurile

Organizatorii Campionatului European de Raliuri vor acorda anul viitor trei trofee distincte piloţilor care obţin cele mai multe puncte în etapele desfăşurate pe zăpadă, macadam şi, respectiv, asfalt.
Marti, 16 Aprilie 2013 | WRC

Kubica, surprins de performanţele obţinute la debutul pe macadam în WRC

Robert Kubica este surprins de parcursul bun din Raliul Portugaliei şi spune că a acumulat experienţă importantă pentru următoarele etape.
Joi, 11 Aprilie 2013 | WRC

Avancronica Raliului Portugaliei: Ogier favorit, Kubica debutează pe macadam

Sebastien Ogier este principalul favorit la victorie în Raliul Portugaliei, însă toate privirile se vor îndreptă spre Robert Kubica, care debutează pe macadam la clasa WRC2.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Aprilie 2013 | WRC

Kubica: "Sezonul de raliuri mă va pregăti pentru o eventuală revenire în F1"

Robert Kubica a dezvăluit că programul intens de raliuri din acest sezon are drept scop principal refacerea condiţiei fizice pentru a putea reveni în Formula 1.
Marti, 09 Aprilie 2013 | WRC

Ogier: "Raliul Portugaliei, adevăratul test pentru Volkswagen"

Sebastien Ogier crede că Raliul Portugaliei va arăta adevăratul potenţial al celor de la Volkswagen datorită suprafeţei de macadam şi a altitudinii reduse.
Joi, 04 Aprilie 2013 | WRC

Ogier ratează antrenamentul dinaintea Raliul Portugaliei din cauza unei gripe

Sebastien Ogier nu va putea participa la Raliul Fafe Sprint, considerat un antrenament pentru Raliul Portugaliei, din cauza unei gripe.
Marti, 02 Aprilie 2013 | WRC

Loeb îl va sfătui pe Kubica înainte de debutul în WRC2

Robert Kubica va primi sfaturi din partea lui Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen înainte de debutul său pe macadam în WRC, programat în Portugalia în luna aprilie.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | WRC

Citroen renunţă la apelul împotriva excluderii lui Hirvonen din Portugalia

Citroen a anunţat că nu va mai face apel la excluderea lui Mikko Hirvonen din Raliul Portugaliei, întrucât consideră că nu ar fi avut nicio şansă să-l câştige.
Luni, 02 Aprilie 2012 | WRC

VIDEO: Rezumatul Raliului Portugaliei

Raliul Portugaliei a fost cea mai dificilă etapă de WRC din ultima perioadă, iar învingătorul Mikko Hirvonen a fost exclus pe motive tehnice după ce Sebastien Loeb, Jari Matti Latvala şi Petter Solberg au abandonat prematur.
Luni, 02 Aprilie 2012 | WRC

Hirvonen , exclus din Raliul Portugaliei! Victoria îi revine lui Mads Ostberg

Mikko Hirvonen a fost exclus din Raliul Portugaliei pentru că a utilizat un ambreiaj neomologat de FIA pe maşina Citroen DS3 WRC. Mads Ostberg a fost declarat câştigător.
Duminica, 01 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Portugaliei, PS 17-19/22: Solberg a urcat pe locul 4

Mikko Hirvonen continuă să fie lider în Raliul Portugaliei cu numai trei probe speciale înainte de final, în timp ce Petter Solberg a urcat pe locul patru.

Tag-uri similare

WRC, Subaru, Impreza, Raliul Portugaliei, raliuri, demonstratie, Gronholm
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru