Pirelli va ramane furnizor unic de pneuri in WRC pana in 2013

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.02.2010
Pirelli este siingurul producator interesat sa furnizeze pneuri in Campionatul Mondial de Raliuri in perioada 2011-2013.

Actualul contract al companiei Pirelli cu FIA pentru furnizarea pneurilor in WRC expira la finalul anului 2010, iar forul mondial a initiat deja procedura de selectie pentru perioada 2011-2013.

Desi FIA spera sa atraga mai multi producatori de cauciucuri in cea mai importanta competitie de raliuri din lume, surse citate de publicatia Autosport sustin ca Pirelli este singura companie care a depus o oferta concreta pentru noul contract.

Pirelli a refuzat sa comenteze informatia, insa Autosport sustine ca oferta companiei cu sediul la Milano este inferioara celei de 11 milioane de euro pe baza careia se deruleaza actualul contract pe trei sezoane.

Se anticipeaza ca FIA va anunta furnizorul de pneuri din WRC pentru sezoanele 2011-2013 dupa reunirea Consiliului Mondial, programata pentru luna martie a acestui an.

Via | Autosport

Taguri: FIA, Pirelli

Comentarii (1)

  • ....
    sunt cele mai bune cauciucuri pirelli
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru