Raikkonen: "Raliul Mexicului va fi mai usor"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.02.2010
Kimi Raikkonen sustine ca va obtine rezultate mai bune in Raliul Mexicului intrucat va concura pe o suprafata acoperita cu pietris.

Kimi Raikkonen a debutat in acest weekend in Campionatul Mondial de Raliuri, insa prima aventura la volanul masinii Citroen C4 WRC nu a fost lipsita de peripetii.

Finlandezul a pierdut aproximativ o jumatate de ora dupa ce a lovit o gramada de zapada, insa a reusit sa stabileasca timpi promitatori in anumite probe speciale. In cele din urma, a incheiat etapa pe locul 30 in clasamentul general, admitand ca se astepta la un eveniment dificil.

"Am pierdut putin in prima zi in gramada de zapada si am pierdut controlul volanului de trei ori, dar am ajuns la linia de sosire si am invatat foarte mult. Stiam ca va fi un raliu dificil. Am imbunatatit tot timpul performanta si acesta a fost obiectivul meu. Ok, sunt putin dezamagit ca am pierdut timp in gramada de zapada, dar asta face parte din raliuri", a declarat finlandezul la finalul Raliului Suediei.

Urmatoarea etapa de WRC se va desfasura pe pietrisul din Mexic, iar acest lucru il determina pe Raikkonen sa fie increzator ca va obtine performante mai bune.

In plus, el va efectua un nou test la volanul masinii sale in Franta, pe parcursul acestei saptamani.

"Totul ar trebui sa fie mai usor pe pietris deoarece cunosc putin acest mediu. Tot ce am facut pana acum pe zapada a fost destul de provocator. Vom vedea cum va decurge testul din aceasta saptamana si sper sa-mi imbunatatesc rezultatele in Mexic", a adaugat el.

Via | Autosport

Taguri: Citroen, Raikkonen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru