Feedback

Raliul Finlandei, PS 4-6/22: Loeb rămâne lider, dar Hirvonen câştigă tot

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.07.2011
Sebastien Loeb continuă să fie lider în Raliul Finlandei, însă Mikko Hirvonen a câştigat toate cele trei probe speciale de vineri dimineaţă.

Lupta pentru victorie în Raliul Finlandei continuă să fie una foarte echilibrată după primele trei probe speciale desfăşurate vineri dimineaţă.

Chiar dacă a plecat cu dezavantajul de a fi primul pe traseu, Sebastien Loeb continuă să fie lider în clasamentul general, însă avansul său în faţa coechipierului Sebastien Ogier a rămas neschimbat: 2.8 secunde. În schimb, Jari Matti Latvala s-a îndepărtat la aproape 10 secunde de lier, însă rămâne pe locul trei cu şanse reale să-şi adjudece victoria.

Coechipierul său de la Ford, Mikko Hirvonen, a impresionat în această dimineaţă prin cele trei victorii obţinute în probele speciale, însă chiar şi în urma acestei performanţe rămâne la 1:46 secunde în urma liderului, cu şanse minime de a reveni în lupta pentru victorie după accidentul suferit în prima probă specială.

Petter Solberg a reuşit să urce o poziţie după ce l-a devansat pe Jari Ketomaa, în timp ce Mads Ostberg este pe şase în faţa celor doi piloţi de la Mini, Dani Sordo şi Kris Meeke.

 

Raliul Finlandei - Clasament după PS 6/22:

 1. Sebastien Loeb   Citroen      50m57.1s
 2. Sebastien Ogier   Citroen       + 2.8s
 3. Jari-Matti Latvala Ford         + 9.4s
 4. Petter Solberg   Solberg Citroen   + 27.4s
 5. Jari Ketomaa    HJ-Autotalo Ford  + 44.5s
 6. Mads Ostberg    Stobart Ford    + 54.0s
 7. Dani Sordo     Mini        + 58.6s
 8. Kris Meeke     Mini       + 1m06.6s
 9. Juho Hanninen    Red Bull Skoda  + 1m08.5s
10. Ott Tanak      MM Ford      + 1m14.7s

 

Următoarele cinci probe speciale vor avea loc în cursul dupa-amiazii de vineri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru