Raliul Mexicului va avea o probă specială prin tuneluri subterane

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.12.2010
Prima probă specială din Raliul Mexicului de anul viitor se va desfăşura prin reţeaua de tuneluri subterane a oraşului Guanajuato.

Organizatorii Raliului Mexicului, a doua etapă a Campionatului Mondial de Raliuri, au anunţat marţi traseul complet al ediţiei de anul viitor.

Prima probă specială va avea o lungime de 2 km şi în cea mai mare parte a traseului piloţii vor concura prin reţeaua de tuneluri subterane a oraşului Guanajuato, element ce va reprezenta o premieră pentru Campionatul Mondial de Raliuri.

Noutatea este menită să atragă şi mai mult interesul fanilor, prezenţi în mod obişnuit în Mexic la astfel de evenimente, însă va oferi o nouă perspectivă şi pentru piloţi. Oraşul Guanajuato este inclus pe lista UNESCO a locurilor speciale din punct de vedere cultural sau fizic a căror importantă este recunoscută pe plan mondial.

De asemenea, organizatorii au decis ca superspecialele să se desfăşoare vineri şi sâmbăta pe un circuit amplasat în oraşul Leon după vizita echipajelor în parcul de service, pentru a permite fanilor să ajungă la timp la destinaţie.

Raliul Mexicului va avea loc în perioada 3-6 martie.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru