Raliul Spaniei, PS 4-6/18: Loeb, lider detaşat

Publicat Sambata, 22.10.2011
Sebastien Loeb are un avans de 30 de secunde în fruntea Raliului Spaniei după ce a profitat de problemele suferite de Jari Matti Latvala şi Sebastien Ogier.

După numeroase probleme generate de praf în prima buclă, ultimele trei probe speciale ale zilei de vineri din cadrul Raliul Spaniei s-au desfăşurat în condiţii mult mai bune, iar Jari Matti Latvala a lăsat senzaţia că poate reprezenta un pericol pentru Sebastien Loeb în fruntea clasamentului.

Pilotul celor de la Ford a urcat pe prima poziţie după PS 4, însă septuplul campion mondial a revenit pe locul fruntaş la finalul PS 6, profitând de faptul că Latvala a pierdut peste 30 de secunde din cauza vizibilităţii reduse pe timp de noapte.

Mikko Hirvonen nu a avut parte de incidente şi concurează pe locul trei la aproape un minut de lider, în timp ce speranţele lui Sebastien Ogier la victorie au fost spulberate de o pană suferită în PS 5, care l-a împins pe locul patru la un minut şi 45 de secunde în spatele lui Loeb după ce a pierdut aproape două minute cu înlocuirea cauciucului.

Mini concurează pe locurile cinci şi şase cu Dani Sordo şi Kris Meeke, însă cei doi nu par capabili să lupte pentru o clasare pe podium.

Raliul Spaniei - Clasament după PS 6/18:

 1.  Sebastien Loeb      Citroen       1h44m06.3s
 2. 
Jari-Matti Latvala Ford + 30.6s 3. Mikko Hirvonen Ford + 54.2s 4. Sebastien Ogier Citroen + 1m45.3s 5. Dani Sordo Mini + 2m02.7s 6. Kris Meeke Mini + 2m52.8s 7. Mads Ostberg Stobart Ford + 3m03.1s 8. Henning Solberg Stobart Ford + 3m11.6s 9. Evgeny Novikov CRT Citroen + 4m24.8s 10. Matthew Wilson Stobart Ford + 5m16.8s

 

Următoarele şase probe din cadrul Raliul Spaniei se desfăşoară în cursul zilei de sâmbătă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru