Raliul Spaniei: Solberg, cel mai bun timp în Shakedown

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.10.2011
Petter Solberg a stabilit cel mai bun timp în Shakedown-ul contând pentru Raliul Spaniei, fiind urmat în clasament de Federico Villagra şi Sebastien Ogier.

Raliul Spaniei a început joi după-amiază cu o sesiune de Shakedown desfăşurată pe un traseu cu lungimea de 2.94 km, iar cel mai bun timp a fost stabilit de Petter Solberg, pilotul privat care concurează la volanul unui Citroen DS3 WRC.

"Ei bine, sunt mulţumit de timpii de astăzi. Nu am făcut niciun test înainte de acest eveniment, aşa că au existat câteva lucruri pe care a trebuit să le verificăm. Maşina pare în regulă acum, aşa că aştept cu nerăbdare startul de vineri", a declarat norvegianul la finalul Shakedownului.

Cronometrat cu 2:08.5, fostul campion mondial a fost urmat în clasamentul general de argentinianul Federico Villagra şi de Sebastien Ogier, unul dintre piloţii echipei de uzina Citroen. Coechipierul său Sebastien Loeb a terminat doar pe locul şapte, fiind însă cu numai şase zecimi de secundă mai lent decât liderul Solberg.

Jari Matti Latvala şi Mikko Hirvonen, cei doi piloţi ai echipei Ford, au ocupat locurile patru şi şase, fiind despărţiţi de numai o zecime de secundă, în timp ce Mini a încheiat topul primilor 10 piloţi prin Dani Sordo şi Kris Meeke.

Raliul Spaniei - Clasament Shakedown:

Petter, Citroën 2.08,5
Villagra, Ford 2.08,7
Ogier, Citroën 2.08,9
Latvala, Ford 2.08,9
Henning, Ford 2.08,9
Hirvonen, Ford 2.09,0
Loeb, Citroën 2.09,1
Østberg, Ford 2.09,1
Sordo, Mini 2.09,4
Meeke, Mini 2.10,7

Primele şase probe speciale din cadrul Raliului Spaniei vor avea loc vineri.

Comentarii (1)

  • ciuruitu
    clasament
    de mai bine de o luna stati cu clasamentul WRC intr-o alta dimensiune
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru