Raliurile de WRC vor fi transmise de producătorul Cupelor Mondiale de fotbal

de Daniel Popescu
Vineri, 21.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Host Broadcast Services, compania care s-a ocupat de transmiunile TV de la Cupa Mondială de fotbal începând din 2002, va fi producătorul Campionatului Mondial de Raliuri în 2013.

Red Bull Media House, noul promotoer al Campionatului Mondial de Raliuri, a anunţat vineri numele companiei care se va ocupa de producţia TV a etapelor din sezonul 2013.

Astfel, fiecare etapă va fi produsă de Host Broadcast Services (HBS), una dintre cele mai importante companii de televiziune din lume, care are sediul în Elveţia.

Producţia TV va fi alcătuită din rezumate zilnice de câte 26 de minute, dar şi de un rezumat extins de 52 de minute pentru ultima zi a fiecărui raliu.

Anterior, HBS s-a ocupat de producţia meciurilor de fotbal de la Cupa Mondială din 2002, 2006 şi 2006, iar compania va colabora cu finlandezii de la FilmWorks, care au o bogată experienţă în producţia TV a raliurilor.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru