Red Bull rămâne sponsor la Citroen în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.12.2011
Red Bull va rămâne sponsor la Citroen şi în sezonul 2012 din WRC, în timp ce Mini încearcă să găsească susţinere financiară pentru a participa în campionatul constructorilor.

Prelungirea parteneriatului dintre Citroen şi Red Bull a fost incertă în ultima perioadă, în special după ce constructorul francez a acceptat o sponsorizare din partea statului Qatar pentru a alinia o a treia maşină pentru Nasser Al Attiyah.

Publicaţia Automoto365 susţine însă că Red Bull va rămâne în continuare sponsorul principal al Citroen pe maşinile pilotate de Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen.

Între timp, cei de la MINI duc o cursă contra-cronometru pentru a obţine un sponsor principal care să contribuie semnificativ la bugetul echipei pentru anul viitor, lucru de care depinde şi înscrierea în campionatul constructorilor.

Una dintre opţiunile pe care Mini le ia în calcul este să mizeze pe serviciile lui Dani Sordo pe tot parcursul sezonului, în timp ce a doua maşină să fie oferită alternativ mai multor piloţi în funcţie de bugetul pe care îl aduc aceştia în anumite raliuri. Soluţia este însă periculoasă, întrucât participarea în campionatul constructorilor presupune prezenţa la fiecare raliu cu cel puţin două maşini.

Nu în ultimul rând, exista speculaţii potrivit cărora Red Bull va deveni sponsor oficial la Volkswagen începând din sezonul 2013, un parteneriat anunţat şi de colaborarea dintre cele două părţi la Raliul Dakar.

Via | AutoMoto365

Taguri: Citroen, Mini, Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru