Solberg a primit o ofertă să concureze în Raliul Dakar

de Daniel Popescu
Vineri, 14.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peter Solberg a dezvăluit că a primit o ofertă să participe în Raliul Dakar 2013, însă este tentat să refuze din cauza faptului că nu are timp să se pregătească pentru evenimentul de luna viitoare.

Petter Solberg a anunţat recent că nu va concura în sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri din cauza faptului că a refuzat să ofere bani pentru un loc în cadrul echipei M-Sport, însă îndrăgitul pilot de raliuri a primit oportunitatea să concureze în Raliul Dakar.

Informaţia a fost confirmată chiar de pilotul norvegian, care este însă tentat să refuze participarea sub pretextul că nu are timp să se pregătească corespunzător, în condiţiile în care Raliul Dakar va începe în 5 ianuarie.

"Am primit o ofertă concretă să concurez acolo cu o maşină de top. Nu am luat încă o decizie, dar simt că totul se întâmplă prea repede. Este prea puţin timp pentru pregătire. Nu pentru echipă, care este bine pregătită, ci pentru mine. Este prea mult să sar dintr-o dată acolo", a declarat el pentru publicaţia norvegiană Dagbladet.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Solberg a admis că şi-ar dori să concureze la un moment în Raliul Dakar şi anticipează că ar avea nevoie de câţiva ani pentru a ajunge în postura să lupte pentru victorie în cel mai dificil raliu din lume.

"Raliul Dakar este ceva ce mi-ar plăcea să încerc în viitor.

Dar sunt un pic prea perfecţionist pentru a face asta acum. Este o cursă în care trebuie să participi minim doi ani înainte să o poţi câştiga şi acum sunt un pic cam tânăr pentru asta", a adăugat el.

Via Dagbladet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru