Solberg, convins că poate câştiga un raliu în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.06.2012
Petter Solberg şi-a exprimat convingerea că va obţine o victorie în sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri la volanul unui Ford Fiesta RS WRC.

După trei sezoane petrecute ca pilot privat, Petter Solberg a revenit în 2012 la o echipă de uzină, iar Ford i-a oferit o maşină cu care a terminat constant pe podium.

Norvegianul s-a evidenţiat ca principalul rival al lui Sebastien Loeb în lupta pentru titlul mondial şi speră ca în perioada următoare să obţină prima victorie în WRC după Raliul Marii Britanii din 2005.

"Încerc să nu mă gândesc că nu am mai câştigat din 2005. Am fost aproape de atât de multe ori încât este greu să nu te gândeşti la asta, dar cel mai important lucru este să obţii pachetul complet pentru a câştiga un raliu. Fiesta RS WRC este foarte bună, dar trebuie să ne uităm la cele mai mici detalii. După aceea încercăm să câştigăm titlul mondial, dar victoria într-un raliu este foarte importantă, deoarece pentru a merita să câştigi titlul mondial trebuie să câştigi raliuri. Dar sunt încrezător că putem realiza asta în acest an, nicio problemă", a declarat el.

Solberg are de recuperat 18 puncte în faţa lui Loeb, iar prima oportunitate pentru a reduce diferenţa va fi în perioada 21-24 iunie cu ocazia Raliul Noii Zeelande.

Via | WRC

Taguri: Ford, Solberg

Comentarii (2)

  • La cum merge treaba in WRC, s-ar putea sa fie ultima lui sansa.
    2 0
  • chuck norris
    uuucitroen!hai ford!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru