Solberg dezvaluie noile culori pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.02.2010
Petter Solberg a dezvaluit culorile cu care concura in sezonul 2010 al WRC la volanul unei masini Citroen C4 WRC.

Petter Solberg s-a pregatit in acest weekend pentru noul sezon din Campionatul Mondial de Raliuri, concurand la volanul unei masini Citreon C4 WRC vopsita in noile culori pentru 2010.

Culorile alese de pilotul norvegian pentru acest an sunt galben si rosu, cu intercalatii de albastru in partea posterioara a acestuia. Solberg are ambitii mari in sezonul urmator si spera sa fie capabil sa lupte pentru titlul mondial, mai ales ca va avea aceeasi masina cu cea a sextuplului campion mondial Sebastien Loeb.

"Cred cu adevarat ca in acest an am instrumentele necesare pentru a lupta pentru primele locuri din nou. Visez de foarte mult timp la aceasta oprtunitate si am muncit mult pentru a ajunge aici. Cu sprijinul fantastic al sponsorilor am reusit sa strangem un buget si sa obtinem un echipament capabil sa lupte pentru victorii", a declarat el.

Solberg a cucerit titlul mondial in WRC in 2003, inainte de hegemonia de 6 ani a lui Loeb, iar in acest weekend va concura in raliul cu numarul 150 in WRC.

Noul sezon de WRC incepe vineri cu Raliul Suediei.

Via | Autosport

Taguri: Citroen, Solberg

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru