Solberg: "Singura mea şansă pentru 2012 este Ford"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.12.2011
Petter Solberg a dezvăluit că nu vrea să mai concureze ca pilot privat în WRC, motiv pentru care Ford a devenit singura să opţiune pentru 2012.

Petter Solberg a anunţat recent că nu intenţionează să se retragă din Campionatul Mondial de Raliuri, chiar dacă nu are încă o înţelegere pentru sezonul următor.

Totuşi, într-un interviu acordat publicaţiei britanice Motorsport News, norvegianul a admis că nu mai are posibilitatea de a concura ca pilot privat. În condiţiile în care Citroen şi-a stabilit deja linia de piloţi, singura opţiune a lui Solberg este Ford.

"Am o singură şansă pentru anul viitor şi aceea este cu Malcolm Wilson (n.r - şeful echipei Ford). Nu vreau să mai am o echipă privată", a declarat el.

Ford are un loc disponibil după plecarea lui Mikko Hirvonen la Citroen, însă americanii îşi vor îndrepta cel mai probabil atenţia spre Ott Tanak, un tânăr estonian pe care sunt determinaţi să-l sprijine în următorii ani. De altfel, Jari Matti Latvala a solicitat recent echipei să aleagă un pilot tânăr, întrucât doreşte să devină pilotul numărul 1 al echipei după plecarea lui Hirvonen.

Via | WRC

Taguri: Ford, Solberg

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru