Solberg va fi sponsorizat de Citroen Norvegia in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.01.2010
Petter Solberg a incheiat un contract de sponsorizare cu Citroen Norvegia pentrru sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Petter Solberg si-a indeplinit obiectivul de a beneficia de aportul financiar al unui sponsor principal in campania din acest an din WRC.

Pilotul in varsta de 36 de ani a anuntat miercuri ca a semnat un parteneriat cu filiala din Norvegia a constructorului francez Citroen. Decizia celor de la Citroen Norvegia vine la numai cateva zile dupa ce Solberg a achizitionat doua masini Citroen C4 WRC pentru a participa in sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri cu propria sa echipa.

"Ma simt incredibil sa ii am pe cei de la Citroen Norvegia alaturi de mine. Citroen Norvegia m-a ajutat deja foarte mult si cred ca este un parteneriat incitant de pe urma caruia ambele parti vor avea de castigat", a declarat norvegianul pentru site-ul sau oficial.

Solberg a anuntat deja ca intentioneaza sa lupte pentru titlul mondial in sezonul 2010, intrucat va beneficia de aceeasi masina ca si sextuplul campion mondial Sebastien Loeb. Pana in prezent, Solberg nu s-a inscris in mod oficial in WRC, intrucat a asteptat mai intai clarificarea situatiei in privinta sponsorilor.

Via | Petter Solberg

Taguri: Citroen, Solberg

Comentarii (1)

  • :-|
    Bai iti statea mult mai bine imbracat in albastru...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru