Sordo a testat pentru Ford în avanpremiera Raliului Argentinei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.04.2012
Dani Sordo a efectuat miercuri un test de aclimatizare cu Ford Fiesta RS WRC, pentru a se pregăti pentru Raliul Argentinei de săptămâna viitoare.

La scurt timp după ce a fost confirmat drept înlocuitorul lui Jari Matti Latvala pentru Raliul Argentinei, Dani Sordo a efectuat un test cu Ford Fiesta RS WRC în regiunea Cumbria din Marea Britanie, acolo unde are sediul echipa de uzină a constructorului american.

Evaluarea a avut drept scop principal familiarziarea spaniolului cu maşina pe care o va pilota la sfârşitul săptămânii viitoare în America de Sud, o experienţă pe care acesta o aştepta cu nerăbdare.

"Sunt foarte entuziasmat să merg în Argentina. Când eşti pilot de raliuri tot ce vrei să faci este să concurezi, aşa că sunt cu adevărat fericit ca Prodrive mi-a oferit şansa să pilotez pentru Ford", a declarat el.

Sordo va continua pregătirea pentru Raliul Argentinei alături de Ford şi pe parcursul zilei de joi, atunci când va colabora cu inginerii echipei pentru a afla mai multe detalii despre caracteristicile maşinii Fiesta RS WRC.

Sordo concurează în acest sezon de WRC pentru Mini, echipa gestionată de Prodrive, însă a primit acordul de a-l înlocui pe Latvala în Argentina după ce echipa britanică a anunţat că nu va participa la această etapă din cadrul WRC.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru