Sordo ar putea concura tot sezonul de WRC pentru Citroen în 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dani Sordo speră să ajungă la o înţelegere cu Citroen pentru a concura în toate etapele sezonului 2013 din WRC, actuala înţelegere fiind valabilă pentru 11 etape.

Dani Sordo a semnat un contract cu Citroen pentru sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri care prevede participarea în 11 dintre cele 13 etape.

Cel mai probabil, contractul său specifică faptul că spaniolul va absenta de la primele două raliuri, însă Citroen a anunţat că încearcă să ajungă la un acord pentru a extinde înţelegerea şi pentru acestea. "Este important să-l avem pe Sordo la începutul sezonului, atunci când orice se poate întâmpla", a declarat şeful Yves Matton pentru publicaţia Motorsport News.

Potrivit contractului actual, Sordo urmează să concureze pentru echipa de uzină în nouă dintre etape, urmând ca în alte raliuri în care va lua startul şi Sebastien Loeb să concureze pentru cea de-a doua echipă. Spaniolul afirmă însă că acest ljucru nu reprezintă o problemă, întrucât Citroen va furniza maşini similare pentru cele două echipe.

"Nu contează numele echipei, maşina este aceeaşi. Situaţia arată bine pentru Suedia şi Franta şi vreau să concurez.

Sunt nerăbdător şi vrem să facem totul", a precizat el.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru