Sordo nu va concura în Raliul Suediei şi va fi înlocuit de Abbring

de Daniel Popescu
Joi, 05.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dani Sordo a devenit indisponibil pentru Raliul Suediei după ce şi-a rupt două coaste în urma unui accident de bicicletă şi va fi înlocuit de pilotul de teste Kevin Abbring.

Hyundai a anunţat joi o schimbare în linia de piloţi cu care va aborda Raliul Suediei, a doua etapă din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, care va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare.

Dani Sordo a devenit indisponibil după ce şi-a rupt două coaste în urma unui accident de bicicletă, iar echipa sud-coreeană a decis ca locul său în maşina cu numărul 8 să fie luat de Hayden Paddon, care concurează pentru a doua echipă a constructorului, Hyundai N. În acelaşi timp, maşina echipei Hyundai N va fi pilotată de Kevin Abbring, pilotul de teste al constructorului.

Abbring va debuta astfel pentru Hyundai mai devreme decât se aştepta, întrucât producătorul sud-coreean anunţase anterior că programul olandezului în vârstă de 26 de ani va cuprinde patru etape care vor fi nominalizate mai târziu.

Decizia de a-l promova pe Paddon la echipa principală a fost luată pentru că acesta are mai multă experienţă decât Abbring şi, implicit, mai multe şanse să obţină puncte pentru Hyundai în clasamentul constructorilor.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru