Sordo speră să semneze cu Ford după ce a fost respins de Citroen

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.11.2010
Dani Sordo negociază un contract cu Ford pentru 2011 după ce Citroen l-a informat că nu dispune de bugetul necesar pentru a-l păstra la echipă.

Viitorul lui Dani Sordo în Campionatul Mondial de Raliuri a devenit incert în această săptămână, după ce pilotul spaniol a fost informat că Citroen nu dispune de bugetul necesar pentru a-i prelungi contractul pentru 2011.

Spaniolul se afla deja într-o situaţie dificilă după ce Sebastien Ogier a fost anunţat recent ca viitorul coechipier al lui Sebastien Loeb la echipa de uzină, iar lipsa de rezultate a contribuit de asemenea la îndepărtarea sa din cadrul echipei franceze. "Nu pot da vina pe echipă pentru situaţia mea, ar fi trebuit să câştig un raliu până acum", a declarat Sordo, care nu a obţinut nicio victorie în Campionatul Mondial de Raliuri.

Una dintre puţinele opţiuni pe care le are spaniolul în acest moment este Ford, însă nici aici lucrurile nu sunt clare. Echipa de uzină va merge şi anul viitor pe mâna piloţilor Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala, astfel că Sordo are nevoie de un sponsor pentru a-şi justifica prezenta la echipă americană.

"Ştiu ca Ford caută un sponsor, dar nu am vorbit încă despre bani.

Vom încerca să luăm legătura cu un sponsor în această săptămână", a mai precizat el.

Alternativa de a semna cu Mini nu este atractivă pentru spaniol, întrucât noua echipă va participa în numai 6 etape ale sezonului 2011. Sordo va deveni liber de contract la finalul săptămânii viitoare, când va lua startul în ultimul raliu al sezonului în Marea Britanie.

Via | Auto Hebdo

Taguri: Citroen, Ford, Sordo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru