Sordo va concura alaturi de Raikkonen in Raliul Arctic

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.01.2010
Dani Sordo va pilota in prima etapa a Campionatului Finlandez de Raliuri alaturi de noul sau coechipier Kimi Raikkonen.

Kimi Raikkonen a confirmat in luna decembrie ca va concura in Raliul Artic, prima etapa a Campionatului Mondial de Raliuri, cu scopul de a se pregati cat mai bine in perspectiva sezonului 2010 al WRC.

Fostul campion mondial al Formulei 1 din sezonul 2007 a aflat luni ca va fi acompaniat in aventura sa de Dani Sordo, coechipierul sau de la Citroen, potrivit unui anunt oficial facut de organizatori.

Raliul Arctic va avea loc incepand cu 29 ianuarie si este utilizat in mod frecvent de pilotii din WRC drept o veritabila sesiune de teste. Daca Raikkonen va fi prezent pentru a doua oara in aceasta competitie dupa debutul de anul trecut, Sordo va fi la prima prezenta in cadrul acestui eveniment. Cei doi piloti vor concura la volanul masinilor Citroen C4 WRC, pe care le vor pilota si in Campionatul Mondial de Raliuri incepand din 12 februarie.

Via | WRC.com

Comentarii (3)

  • scuderia
    ...
    bafta lui. hai kimi. arata-le k nu numai cu masini de f1 te derscurci
    2 0
  • Go Kims!
    Multa bafta Kimi! Pe vremea cand Hakkinen a devenit campion in F1 cu McLaren, presa zicea ca finlandezii nu sunt buni numai in raliuri. Sper ca Raikkonen sa ne demostreze ca finlandezii sunt buni, mai ales la raliuri :)
    3 1
  • kimi
    sper ca la primul rally sa nu adopte tactica caracteristica ,,maximum attack" ,si sper sa fie in primii 8
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru