Stobart Ford confirma participarea in WRC in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Stobart Ford a confirmat oficial ca va concura in sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliul cu masini Ford Focus RS WRC.

Stobart Ford va continua participarea in cea mai importanta competitie de raliuri din lume, informatia fiind confirmata dupa ce Federatia Internationala de Automobilism a publicat lista actualizata a echipelor care vor lua startul in competitie in acest an.

Numele complet al echipei va ramane Stobart M-Sport World Rally Team, insa pilotii nu au fost inca nominalizati oficial. Totusi, pentru etapa de deschidere a sezonului care va avea loc in Suedia pe 11 februarie se anticipeaza prezenta a patru piloti, si anume Marcus Gronholm, Henning Solberg, Matthew Wilson si Mattias Therman.

Stobart Ford devine astfel cea de-a patra echipa care confirma prezenta in WRC in 2010, dupa constructorii Citroen Total, BP Ford si Citroen Junior.

In plus, Petter Solberg a anuntat marti seara ca va concura in sezonul 2010 cu propria sa echipa cu masini Citroen C4 WRC similare cu cele folosite campionul mondial Sebastien Loeb. Un anunt oficial pe aceasta tema va fi facut in cursul saptamanii viitoare, dupa finalizarea negocierilor cu sponsorii echipei.

Via | FIA

Taguri: Stobart, WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru